TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Moderní invertorové svářečky TIG zakoupíte s kompletním příslušenstvím

Moderní invertorové svářečky TIG zakoupíte s kompletním příslušenstvím

Je-li součástí vašeho domu dílna, v níž se rádi realizujete během volných chvil, pak vám zde nesmí chybět ani svářecí zdroje. Díky nim si pak snadno provedete nejrůznější opravy, vyrobíte nový nábytek a uděláte mnoho dalších činností. V současnosti se dají svářečky pořídit za velmi solidní ceny, a to včetně příslušenství.

Použití svářečky TIG v praxi

Domácí kutil asi nejvíce ocení, je-li v jeho výbavě moderní invertorová svářečka TIG. S její pomocí se dá snadno zvládnout svařování kovových i nekovových materiálů. Samotná metoda TIG je přitom založena na tradičním obloukovém hoření, přičemž se zde používají především wolframové elektrody, které se netaví.

Pantermax TIG222DC – spolehlivý přístroj za rozumnou cenu

Jako příklad atraktivního produktu lze vyzdvihnout Pantermax TIG222DC. Tato invertorová svářečka se vyznačuje kompaktními rozměry a poměrně nízkou hmotností, takže vám v domácí dílně nebude zbytečně překážet, zároveň ji bez problémů odvezete třeba na chalupu, až se tam po zimě vydáte. Využijete-li k nákupu přímo web Pantermax, pak máte možnost si tuto svářečku zakoupit včetně příslušenství. Součástí dodávky je kupříkladu hořák, jehož cena při samostatném nákupu činí cca 3 tisíce korun. Dále nechybí ani osmilitrová tlaková láhev, redukční ventil, potažmo ještě dostatečně dlouhý kabel se zemnící svorkou. Dokonce obdržíte také samostmívací kuklu, díky níž budete mít maximálně chráněný obličej a zrak před případným ostrým jasem a odlétajícími jiskrami a úlomky z upravovaných materiálů. Jedná se tedy rozhodně o výhodný nákup, protože nemusíte složitě shánět veškeré vybavení samostatně.

Kompletní sada Pantermax TIG222DC stojí cca 13 tisíc korun. A to je cena, kterou šikovný kutil nepochybně náležitě ocení. Kvalitní LCD invertorová svářečka se koneckonců stále častěji uplatňuje i mezi profesionálními řemeslníky.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top