TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Proč si pořídit okna od společnosti JIS?

Proč si pořídit okna od společnosti JIS?

Představuje se vám společnost JIS

Vaše okna jsou již zastaralá a nefungují tak, jak by měla a vy uvažujete o tom, že si pořídíte nová. Společností, které nová okna nabízejí, je velké množství. Jak se v nich vyznat a kterou z nich si vybrat?

Společnost JIS funguje na trhu a své služby nabízí již velmi dlouhou dobu. Díky tomu získala celou řadu cenných zkušeností, které se nyní promítají v její práci. Společně s vámi projde všechny možnosti a vaše představy, ukáže cenové příklady a vše vyladí do detailu. Odhalí vaše požadavky, probere všechny možnosti, přijede a zaměří okna a v případě, že se na spolupráci domluvíte, postará se o správnou instalaci a také zajistí jak záruční, tak i pozáruční servis.

Nabídka oken je široká

Společnost nabízí různé varianty oken. K dispozici máte plastová okna, okna hliníková a dřevěná. Záleží jen na vás, kam je potřebujete umístit a čemu dáváte přednost.

Plastová okna

Plastová okna jsou především cenově dostupná, bezúdržbová, s dlouhou životností a maximální funkčností. Jejich nejlepší vlastností jsou však dokonalé tepelně izolační vlastnosti. Splňují tak nároky na úsporu energií. Vybírat si můžete ze široké nabídky produktů ve standardním provedení. Samozřejmostí jsou i takové kousky, které jsou dokonale designové a nabízejí řešení pro náročné majitele.

Hliníková okna

Rozhodnete-li se pro hliníková okna, můžete si být jisti jejich dlouhou životností, mimořádnou odolností a pevností a moderním vzhledem. Okna vyrobená z hliníku šetří energii a zabezpečí dům. Hliník je dokonalý nejen pro svou krásu, ale i pro maximální tvárnost, která umožňuje pokořit limity a dovoluje vyrobit okna v nadstandartních rozměrech. Tato okna budou moderní a designové řešení pro vaše bydlení. 

Dřevěná okna

Dřevěná okna představují spojení tradičních postupů, moderní technologie a kvalitních českých dřevin. Mají promyšlenou konstrukci, dlouhou životnost, snadné ovládaní a navíc dokonalý vzhled. Jedná se o léty prověřenou klasiku. Dřevěná okna jsou ideální do památkových zón nebo míst kde příroda má hlavní slovo. 

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top