TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Dětský pokoj / Dětský pokoj ve stylu NORDIC

Dětský pokoj ve stylu NORDIC

Milujete čistý severský styl a chtěli byste v podobném duchu zařídit také dětský pokoj? Žádný problém. Pro zařízení dětského pokojíčku v nordic stylu je charakteristické jeho souznění s přírodou,  použití barev, které nevyrušují a přírodních motivů. Ať už to jsou roztomilá zvířata nebo rostliny, stanou se nedílnou součástí dětského pokoje, ve kterém Vaše ratolesti mohou bezpečně objevovat okolní svět.

Jak vybavit dětský pokoj jsme se inspirovali na stránkách NORDIC DAY, věříme, že i Vy tu objevíte zajímavé nápady na výzdobu a doplňky.

Zvířátka jako kamarádi s polštáři By Nord jsou vždy na blízku…

 Jednou z předních designérských severských značek, která u nác představuje typický nordic styl, je By Nord. Mezi její specialitu patří dětské povlečení a dekorativní polštářky nejen pro děti s fotografiemi zvířátek. Ať už je to ježek, kachnička, nebo mládě vlka – zvířátka se stanou kouzelnou součástí dětského pokoje.


 
By Nord nabízí ucelenou kolekci dětského povlečení pod označením “Junior”. Všechny tyhle kousky vytažené ze srdce čisté severské přírody jsou k dostání také ve standardních velikostech pro dospělé. Pokud hledáte netradiční povlečení, které oživí každý pokoj, určitě si je prohlédněte!

Dětský pokoj pro nejmenší – vesele a hravě s ferm LIVING

 Novinkou letošního roku pro jaro/léto 2014 se stala hravá kolekce dětských doplňků od ferm LIVING. Motiv medvídka a roztomilé chobotničky si prostě zamilujete i Vy (nejen Vaše děti).

7187-prosivana-deka-na-hrani-owl

 Na fotografii vidíte dětskou hrací deku Owl a krásně tu také vyniká sovička Owl v podobě dětského polštáře. Kromě sovičky přináší ferm LIVING i další zvířátkové motivy.

7190-prosivana-deka-na-hrani-bear

 Doplňkem výbavy dětského pokoje může být také dětské nádobí. Když budou děti malé poslouží jim, když povyrostou mohou jej přenechat panenkám. Ať tak nebo tak, zažijí s ním spousty krásných chvil. Většina dětského nádobí je vyráběna z vysoce odolného melaminu.

 Už jste slyšeli, že kdo si hraje, nezlobí? Tak nezlobte své děti a zařiďte jim útulný pokojíček v Nordic stylu.

1 komentář

  1. Dobrý den,
    máte k prodeji polštářek s ježkem?

    Děkuji.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top