TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Využijte CNC soustružení, frézování a vrtání na jednom místě

Využijte CNC soustružení, frézování a vrtání na jednom místě

Zadejte si zakázku obrábění v Company PMX. Nabízí CNC soustružení, CNC frézování i CNC vrtání na skvělých strojích. K dispozici jsou zkušení zaměstnanci s vynikajícím know-how.

Tradiční formy obrábění, tedy klasické soustružení, frézování i vrtání jsou na ústupu. Nahrazují je moderní technologie CNC obrábění. Ne v každé firmě jsou vám však tyto služby schopni nabídnout. Je k nim nezbytný CNC strojový park i zkušení zaměstnanci. Odborníky na CNC obrábění najdete ve firmě Company PMX. Ta nabízí bohaté zkušenosti s obráběním celé řady materiálů, jakými jsou konstrukční a nástrojové oceli, slitiny hliníku, ale i HARDOX. Společnost je vybavena velkým množstvím obráběcích strojů, těch klasických, i CNC stroji. Pokud jde o CNC obrábění, nabízí společnost CNC soustružení, CNC frézování i CNC vrtání.

Kdy vsadit na CNC obrábění?

Technologie CNC obrábění umí zaručit větší přesnost výroby. Zájem o něj je v celé řadě odvětví kovovýroby, zejména však tam, kde je kladen větší důraz na přesnost. To je typické například pro nástrojárny.

Kusová i malosériová výroba

Ať již jde o CNC soustruženíCNC frézovaní, další konvenční i CNC obrábění, či výrobu strojů a zařízení, je společnost schopna nabídnou kusovou i malosériovou výrobu. Firma realizuje opracování kovových i nekovových dílců na základě dodaného 3D modelu ev. podle standardní výkresové dokumentace.

Company PMX nenabízí jen samotné konvenční třískové obrábění a CNC obrábění

Zaměřuje se i na výrobu kompletních strojů a zařízení na zpracování svitkové oceli a plechů. Jde například o výrobu ohýbacích nástrojů, střižních nástrojů či profilovací linky. Company PMX vyrábí též speciální stroje pro zákazníky. Jako příklad lze uvést naváděcí svěráky, lesní vyvážečku dřeva, pekařské stroje i celou řadu jednoúčelových strojů na míru. Což však je jen zlomek toho, co již pro své zákazníky ve firmě vyrobili.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top