TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zahrada / Naložte se do vody a odpočiňte si

Naložte se do vody a odpočiňte si

Jak se přehoupne teplota na teploměru přes pětadvacítku, nastává čas venkovních bazénů. Vysoká teplota ale už není podmínkou. Otužilců totiž stále přibývá a osvěžení na vlastní zahradě přivítají i v chladnějších měsících. Ať už jste fanouškem jednoho nebo druhého proudu, a sháníte venkovní koupání, přečtěte si tento článek.

Začneme bazény, kterých je už opravdu nepřeberné množství. Vyberete si nejen mezi venkovními a interiérovými, ale i mezi různými tvary a hloubkou. Bazén můžete také rovnou zapustit do země a obložit například dřevem, osázet květinami a získáte tak dokonalý relaxační koutek. Pokud nemáte místa nazbyt a nejde vám tolik o plavání, jako o pobyt v teplé vodě, řešením je vířivka. Venkovní i domácí relaxaci si pak můžete užít i večer po náročném dni v práci, nebo po výkonu na kole či běžkách.

bazén

Nemusíte si ale nic odpírat, ani když toužíte po obojím. Řešením je swim spa. Jedná se o celý komplet – propojení bazénu a vířivky, který můžete mít doma i venku. Obě části mohou být spojené a naplníte je tedy společně, ale také je možné je mít oddělené přepážkou. Díky přepážce samozřejmě regulujete teplotu vody u každé části zvlášť, proto vířivku můžete udržovat ve vyšší teplotě.

Kde hledat dodavatele

Ať už chcete bazén, vířivku, nebo rovnou swim spa, máme tip, jak najít nejlepší řešení. Využijte službu Poptávej.cz, která je pro poptávající zcela zdarma a nezávazná. Zadáte si poptávky, kde uvedete parametry do formuláře, vyberete lokalitu a pak čekáte, až obdržíte nabídky. Dodavatelé je totiž přizpůsobují na míru. Vyberete si tu pro vás nejzajímavější a detaily už domlouváte přímo s vybranou firmou.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top