TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Máte rádi romantiku? Pořiďte si krb nebo krbová kamna

Máte rádi romantiku? Pořiďte si krb nebo krbová kamna

Je dobře, že se snažíme čím dál víc pracovat na našich vztazích. A stejně tak se snažíme mít útulný domov, ve kterém se budeme cítit bezpečně, rádi se do něj budeme vracet a vyhovovat nám bude ve dvou i s příchodem dětí. Chcete-li mít domov plný hřejivých chvil, romantiky, příjemných večerů, určitě se poohlédněte po krbu. Líbit by se vám mohla i krbová kamna.

Čím vytváří krb romantiku?

Možná si říkáte, že pro navození romantické atmosféry je podstatné, jak bude krb vypadat, jaký bude mít tvar, barvu, kde bude umístěn… Tak to ale není. Romantický nádech místnosti dodávají plameny plápolající v krbu. Nemusí být nikterak silné, proto se nebojte, že si v teplejších měsících pro romantický večer nezatopíte. Stačí pár plamínků a je hotovo. Navíc teplota se velmi dobře reguluje. Jestliže si vyzkoušíte, jaké je moct si popovídat u krbu či krbových kamen, v nichž hoří oheň, hned zjistíte, jak dobře se vám bude mluvit. Příjemné chvíle, teplo, hřejivé světlo, to vše dohromady jako by nás otevíralo. Sblížíte se ať už jste dva, jste větší rodina, nebo si uděláte večer u krbu ve společnosti mnoha přátel.

Vybere si skutečně každý

Máte moderní obývák, do něhož si chcete zabudovat kazetový krb? Nebo chcete krbová kamna postavit hezky do prostoru, aby byla pořádně vidět? Krb může být ale i netradiční, designový, který vás na první pohled okouzlí svým vzhledem. A nejen vás, zaujme i přátele, širokou rodinu, náhodného návštěvníka. Krb může mít mnoho tvarů, podob. Může být vertikální, horizontální, rohový, třístranný, dvoustranný, variabilitu objevíte i v možnostech prosklení a dalších doplňků.

S krbem, který bude vypadat i sloužit dle vašich představ, se nikdy nebudete chtít rozloučit a budete si říkat, jak jste bez něj mohli žít. Krb i krbová kamna jsou skvělými pomocníky, ať už se budeme bavit o vytápění, budování nových nebo upevňování stávajících vztahů. A hodí se do nových domů, bytů i do usedlostí a venkovských chalup.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top