TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Bezúdržbové montované haly z Česka stojí v Norsku i Afghánistánu

Bezúdržbové montované haly z Česka stojí v Norsku i Afghánistánu

Mnoho českých firem působí i v zahraničí a jednou z nich je také firma POLAK CZ. Vyrábí dílenský nábytek a montované haly, o nichž dnes bude řeč. Ty totiž sestavuje nejen po území celé České republiky, ale také daleko v zahraničí.

Mnozí lidé v Česku jsou k halám tohoto typu nedůvěřiví. Montované haly se skládají z pevné konstrukce a opláštění, které tvoří technická textilie. Na první pohled tedy možná nevypadají zrovna dvakrát odolně. Opak je ovšem pravdou. Jedná se o téměř bezúdržbové stavby, jež toho vydrží opravdu hodně. Na české podnebí jsou uzpůsobené naprosto dokonale.

Každá hala je přizpůsobená dané lokalitě

Společnost POLAK CZ vyrábí montované haly na míru konkrétním zákazníkům. Podle lokality i účelu se zvolí vhodné stavební základy, hala se navrhne s ohledem na sněhové a větrné zatížení v daném místě. Technická textilie tvořící opláštění je ovšem obecně velmi odolná. Používají se textilie od německé firmy HEYTEX či belgického výrobce SIOEN COATING. Působením větru se může maximálně povolit, rozhodně neuletí. Kdyby se protrhla, dá se opravit svárem horkým vzduchem.

Jak to vypadá uvnitř montované haly?

Záleží na tom, k čemu je určená. Montované haly se využívají jako průmyslové sklady, hangáry, sportovní, jezdecké či zemědělské haly i přístřešky. Podle toho se liší vstupní otvory, osvětlení, vnitřní vybavení jako například tribuny a lambríny.

Všichni, kdo chtějí halu vidět na vlastní oči, mají možnost nějakou navštívit. Jsou rozseté po celé republice. Sám výrobce na svém webu haly-polak.cz popisuje mnoho realizovaných hal. Na webových stránkách má také virtuální prohlídky, do některých hal se tedy můžete podívat online.

Posledním, co zbývá prodiskutovat, je cena. Tu však není možné stanovit. Montované haly nejsou žádným typizovaným produktem, vždy jde o výrobek na míru, a proto je i cena stanovená individuálně. Jestli o hale uvažujete, není nic jednoduššího než využít online konfigurátor hal a odeslat poptávku.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top