TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Dřevostavby svépomocí díky CNC strojům

Dřevostavby svépomocí díky CNC strojům

Popularita výroby dřevěných konstrukcí na CNC strojích je mezi lidmi v posledních letech na vzestupu. Velkým lákadlem je především přesnost a cit pro detail u vyhotovených výrobků a také stále oblíbenější pojem dřevostavba svépomocí. Příjemným bonusem je také krátká čekací doba na požadovaný materiál. Výsledkem je nařezaná skládačka, kterou je právě možné složit i svépomocí. Dle přehledného manuálu víte přesně, kam jaký díl patří. Každý vyhotovený díl je přehledně označený již při výrobě, vidíte jeho pozici v konstrukci na přehledném výkresu. Jde tak o jednoduché řešení, které ušetří váš čas, energii i peníze. Samozřejmě je možné domluvit náš odborný dohled při montáži nebo jen u založení dřevostavby.

Z programu rovnou do stroje

U výroby dřevostaveb na CNC stroji jde skutečně o práci s přesností na milimetry. Výsledek se tak přesně shoduje s tím, jaká data byla na počátku do CNC stroje odeslána. Dřevostavby svépomocí tak nabírají úplně jiný rozměr. Společnost LIGNO RICHTER s.r.o. vyrábí stavební materiál na CNC stroji Hundegger K2i. Právě Hundegger K2i garantuje precizně opracovaný materiál nařezaný za zlomek času. Samotný návrh požadovaného objektu je vyhotovený v programu 3D-CAD/CAM od firmy Dietrich’s. Po vašem odsouhlasení jsou data odeslány CNC stroji, který vše dle zadání zpracuje a nařeže. Zákazník si tak odváží opravdovou skládačku, kterou snadno a rychle sestaví. Přiložený manuál vyhotovený softwarem 3D-CAD/CAM je velmi intuitivní a zvládne s ním pracovat skutečně každý. Dodržením stanoveného postupu zvládnete postavit skutečně cokoliv, ať už jde o altán, přístřešek nebo pergolu, případně o celý dřevěný krov vaší novostavby.

Co pro CNC dřevostavby udělat?

Cesta ke dřevostavbě není vůbec složitá. Stačí přijít na naše internetové stránky www.lignorichter.cz a kontaktovat nás. Buď máte plány od svého projektanta anebo se o vše již postaráme my. Těšíme se na vaši návštěvu.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top