TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zahrada / Chcete pořídit na zahradu dětské hřiště? Pohlídejte si tyto věci

Chcete pořídit na zahradu dětské hřiště? Pohlídejte si tyto věci

Současná nabídka dětských zahradních hřišť je poměrně rozmanitá, přičemž na výběr jsou různé velikosti, stejně tak máte i široké možnosti, co se materiálů týče. Pokud se pouštíte do výběru hřiště pro vaše ratolesti, měli byste zohlednit hned několik parametrů, jako jsou stupeň prefabrikace, vybavení, certifikáty a podobně. V následujících řádcích vám proto pomůžeme zorientovat se v pestré nabídce.

Protože dětské zahradní hřiště člověk kupuje jen jednou, maximálně dvakrát za život, měli byste si nechat na výběru vskutku záležet, abyste nakonec rychlého rozhodnutí nelitovali. Zaměřit byste se měli také na design, neboť hřiště jako takové ovlivní i vzhled zahrady, a v neposlední řadě i na jednotlivé zábavné prvky, mezi něž patří dětské houpačky či skluzavky pro děti.

Jak velké hřiště zvolit?

Všechno záleží na prostorových možnostech vaší zahrady. Oblibě se těší například dětská zahradní hřiště Jungle Gym, která zahrnují pískoviště i skluzavku. Obrovskou výhodou je, že si můžete skluzavku vybrat hned v pěti barevných odstínech. Samozřejmě součástí balení je i montážní sada, jež poskytuje všechno potřebné ke stavbě, tedy kovové i plastové prvky, spojovací materiál a podrobný návod. V podstatě nic nemusíte kupovat zvlášť. Hřiště je možné rozšiřovat o různé přídavné moduly, díky nimž si ratolesti užijí spoustu zábavy.

Kdo dětská hřiště nabízí?

V dané oblasti působí spousta společností, ovšem nemalé popularitě se těší prodejce dětských hřišť HonzíkůvHrad.cz, jehož všechny nabízené modely mají certifikaci a bezpečnostní normy ČSN EN 71. V jeho produktovém portfoliu najdete i výše zmíněné zahradní hřiště Jungle Gym, ale i jiné sestavy, například Jungle Chalet, Jungle Casa a podobně. Potěší vás, že veškeré zboží je skladem, tudíž dodání je poměrně rychlé.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top