TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zahrada / Skrýše pro děti: V dětském pokoji stan, na zahradě dřevěný domeček

Skrýše pro děti: V dětském pokoji stan, na zahradě dřevěný domeček

Malé děti potřebují nějaký úkryt, kam se schovají před staršími sourozenci a rodiči. Pokud tedy přemýšlíte, jak splnit ratolestem jejich sen, máme pro vás několik skvělých tipů. Pořiďte jim skrýš jak do dětského pokoje, tak i na zahradu. Zatímco v interiéru najdou uplatnění menší stany a teepee, na zahradě se zase vyjímají dřevěné domečky s pestrým využitím.

V módě jsou momentálně takzvané teepee. Jedná se o speciální stany podobající se těm, které mívali indiáni. Teepee se stane hracím koutkem i pro nejmenší jedince. Jakmile děti vyrostou, zavřou se do teepee, aby měly klid na čtení, tudíž se nemusíte obávat toho, že skrýš pořizujete pouze na pár měsíců.

Co do malého pokoje?

V menších bytech většinou není prostor na nějaké stany a teepee. I tak se dá vytvořit nedobytný hrad. Stačí pořídit patrovou postel, na kterou pověsíte závěsy a vytvoříte útulný domeček na hraní. Jsou k dostání také patrové postele se skluzavkou, což ocení malé princezny i zdatní rytíři.

Zahrada je pro dřevěný domeček jako stvořená

Zejména v letním období budete trávit většinu času se svými dětmi na zahradě. Přece jen, čerstvý vzduch ratolestem prospěje mnohem více než úmorné horko v dětském pokoji. Jestliže nechcete, aby se vaše dítka nudila, pořiďte jim zahradní domeček. Jsou k dostání jak luxusní domky, tak i jednoduchá stavení, která naprosto naplní vaše očekávání.

Zahradní domky se vyrábí v různých variantách, velikostech, tvarech a podobně. Vybrat si můžete také z různých materiálů – plast či dřevo. Doporučujeme sáhnout spíše po dřevěném provedení, protože dřevo přirozeně zapadne do prostředí zahrady, a navíc vydrží mnohem déle než levný plast. Dřevěné alternativy se navíc vyznačují vyšší stabilitou a v zimním období poslouží k uskladnění zahradního nábytku a nástrojů, jako je sekačka. Jestliže hledáte specialistu, jenž vyrábí a prodává zahradní domky ze dřeva, doporučujeme podívat se do pestré nabídky společnosti https://www.domky-herold.cz/.

1 komentář

  1. Zahradní domky jsou dokonalou volbou. Při správné volbě se na zahradu perfetkně hodí a pojmou veškeré nářadí, které by se jinak válelo v garáži. Ty kvalitní vydrží navíc hodně dlouho.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top