TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Nábytek a příslušenství / Hledáte-li kvalitní postele, volte určitě ty z masivu

Hledáte-li kvalitní postele, volte určitě ty z masivu

Postel PAVLA

Postel PAVLA

Pamatujete si také na těžké, často dubové postele, které jsme měli možnost vídat jako děti u prarodičů v ložnici? Přestože byly mnohdy letité, spávalo v nich mnohdy více osob než dvě, děti na nich dováděly, zachovávaly si stále krásný vzhled, nevrzaly, byly stabilní a bez vad. Postele z masivu jsou odedávna řazeny k nejkvalitnějším postelím. V uplynulých desetiletích je v mnohých domácnostech nahradily levnější varianty postelí, ale jejich majitelé se k masivu opět vrací. Důvodem je především požadavek na kvalitu a odolnost.

Postele, které mají mnoho podob

Dřevěné masivní postele mají mnoho předností. Jde o kvalitu materiálu, odolnost vůči poškození při běžném používání, vzhled, který může mít mnoho podob, a přitom je masiv evergreenem, co se týče trendů a vkusnosti. Hodí se do jakéhokoli typu interiéru, ladí do moderních domů i do vesnického stylu bydlení.

Rozmanitost odstínů dřeva dává možnost vybrat si postel světlou, tmavou, laděnou do hněda, červena, žluta… Můžete volit z masivu smrku, buku, borovice, břízy, dubu, javoru nebo jasanu. I tvar postelí lze zhotovit naprosto dle vašich představ a požadavků. Výborné je, že si můžete zakoupit jak jednoduchá jedno nebo dvoulůžka, tak i postele s nočními stolky, s úložným prostorem, stejně jako ty, jež jsou rozkládací, a druhá matrace se ukrývá pod vrchní.

Bohatá nabídka postelí i matrací

Skutečně obsáhlou nabídku postelí najdete na stránkách spime.cz. Jde o přímého výrobce, který se postará nejen o vaši postel, ale i o matrace z kvalitních značkových pěn. Mezi modely najdete i mnohé za akční cenu, což umožní nákup kvalitních modelů i těm, kteří mají hlouběji do kapsy.

Postel TRIO

Postel TRIO

Velmi hezká je např. postel z masivu PAVLA. Jde o dvoulůžko vyrobené z masivu o tloušťce 4 cm. Pořídit si ji můžete od 7 890 Kč, zvolíte-li provedení smrk. Původní cena byla 9 790 Kč. Ještě výhodnější akční cenu najdete např. u postele – dvoulůžka z masivu GITA. Taktéž se jedná o dvoulůžko z masivu o tloušťce 4 cm. Z původní ceny 17 990 Kč je zlevněna na příjemných 8 990 Kč. Podobných skvělých nabídek najdete na tomto webu mnoho, a to i u dvoulůžek s úložným prostorem.

Hledáte-li jednolůžko, mohla by se vám líbit postel z masivu TRIO. Šířka masivu je 2,8 cm nebo 4 cm a vybírat můžete z buku za 4 790 Kč nebo dubu za 6 090 Kč. Velmi hezká je i posel z masivu BRUSSEL, jež je vyrobena z masivu o tloušťce 2,8 nebo 4 cm a vybírat můžete z variant buk, olše, dub, bříza, javor nebo jasan. Z původní ceny 7 990 Kč ji díky akční nabídce koupíte již od 5 390 Kč.

Na internetových stránkách spime.cz můžete kromě postelí z masivu zakoupit i zdravotní matrace ze studené pěny. Jsou rozkládací a rozmanitá je jak tuhost, tak nosnost. Vhodnou matraci najdete pro každého uživatele. V nabídce e-shopu jsou i lampičky, jež se dají připevnit k čelu postele a přípravky k ošetření masivu. Prohlédněte si je a vyberte sobě či svým ratolestem postele, se kterými budete spokojeni po mnoho let.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top