TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Jak docílit moderního vzhledu domu?

Jak docílit moderního vzhledu domu?

Zejména starší rodinné domy často trpí tím, že vypadají omšele a nezapadají do dnešní výstavby. Přitom lze udělat jen několik změn a rázem se z takovýchto domů stanou moderní nemovitosti, na které budou majitelé pyšní. Máte-li se svým domem podobný problém, pak vás jistě zajímá, jak se dá jeho exteriér, ale i interiéry vylepšit.

Investujte do nových oken a dveří

Kromě fasády hrají významnou roli z hlediska estetiky okna a dveře. Rodinné domy, které již pamatují desítky let, jsou obvykle osazeny starými dřevěnými okny. Nejenže nevypadají zrovna vábně, ale mají i různé mouchy, kupříkladu v podobě špatného těsnění. Proto je vhodné je nahradit. Dobrou volbou jsou moderní dřevohliníková okna. Už na první pohled vypadají luxusně, přitom nejsou nijak přehnaně nákladná. Oceníte na nich ale i plnou funkčnost, zejména vynikající tepelně izolační vlastnosti.

Zajímavou alternativou jsou bezrámová okna. Hodí se pro větší rodinné domy, kde jako majitelé požadujete maximální světlost interiéru.

Podobně je dobré myslet i na výměnu vstupních dveří. Pakliže se chystáte na jejich koupi, doporučuji zvolit hliníkové vchodové dveře. Kromě dobré izolace od hluku zaujmou elegantním vzhledem, vysokou odolností vůči poškození a dlouhou životností.

Všímejte si také interiéru

Když už se pustíte do rekonstrukce domu, je vhodné se zaměřit na místnosti, které nejvíce používáte. Zejména tedy obývací pokoj a ložnici, ale rovněž i kuchyni. Vždy je na místě konzultovat změny s bytovými architekty. Mají profesionální náhled a vědí, jak lze prostor nejlépe využít.

Na to, jak by zanedlouho mohla vaše nová kuchyně vypadat, se můžete podívat, pakliže navštívíte fotogalerii výrobce kuchyně Ostrava. Současné kuchyně nezapomínají na využití moderních prvků, jako je třeba LED osvětlení. Nechybí ani zapojení praktických spotřebičů, jež výrazně usnadňují přípravu pokrmů.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top