TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Potřebujete nové interiérové dveře? Poradíme, jak vybrat ty správné

Potřebujete nové interiérové dveře? Poradíme, jak vybrat ty správné

Dveře jsou velkou součástí interiéru, takže jejich výběr je velmi důležitý. A jak na to? Pomoci vám může několik tipů uvedených v článku.

Jaké mohou být interiérové dveře?

Dveře do interiéru mohou mít mnoho podob. Jsou otočné, nebo posuvné. V případě klasických otočných dveří není co řešit, protože jde o nejčastěji používanou variantu. Do menších prostorů se však mohou více hodit elegantní posuvné dveře. Rozhodovat se můžete také mezi plnými či dveřmi s prosklenými částmi, které mohou pokrývat jen některé části, nebo tvořit většinu výplně. Prosklené dveře jsou vhodné například do chodby, kde není žádné okno a potřebujeme sem dostat trochu světla.

Nabídka výplní

Jakmile se pustíte do výběru nových dveří, zjistíte, že všechny nejsou stejné a liší se v mnoha ohledech. Jedním z parametrů je výplň. Standardním a cenově příjemným materiálem je voština, která se však příliš nehodí do hodně namáhaných prostor se zvýšenými nároky na kvalitu dveří. Pevnější a odolnější variantou je děrovaná dřevotříska. Největší odolnost za adekvátní cenu poskytují dveře zhotovené z plné dřevotřískové desky. Dveře Porta Doors nabízí různé typy nejenom výplní, ale i povrchů.

Povrchová úprava ve vhodném stylu

Dalším kritériem je povrchová úprava. Nejlevnější variantou je fólie, která však nevyniká odolností. Do běžného interiéru se více hodí laminátové dveře, jejichž výhodou je i snadná údržba. Dražší volbou jsou dýhované či dokonce masivní dveře, které jsou velmi odolné a nabízí stylový vzhled.

Dveře si prohlédněte na vlastní oči

Nad novou a poměrně významnou součástí interiéru se můžete přesvědčit na vlastní oči díky showroomu Porta Doors v Praze. Adresu a kompletní nabídku dveří najdete pod tímto odkazem: https://www.portadoors-praha.cz. Už nic vás tak nedělí od nových dveří, které perfektně sednou do vašeho interiéru.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top