TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Finance a legislativa / Hydroizolace – zabraňte nepříjemnému průniku vody

Hydroizolace – zabraňte nepříjemnému průniku vody

S realizací a vylepšováním domu je neustále kupa práce. Pyšní majitelé žádají od stavebních společností maximum. Když dojde na nežádoucí pronikání vody do stavby, je třeba se zaměřit na hydroizolaci, která se skládá ze souvislých a neprodyšných vrstev. Společně s tepelnou a zvukovou izolací se s ní při stavbě domu setkáme denně. Může být živičná, plastová a pryžová anebo polyetylenová.

Když je třeba kvalitní práce

Vlhkost v domě není zrovna příjemná. Lze ji odstranit pomocí hydroizolace fólií z měkčeného PVC. Tento materiál si oblíbila společnost Izolace Slavík, protože ho s úspěchem používá již 25 let. Zkušení pracovníci firmy mají specifika a vlastnosti materiálu v malíčku. Také byste rádi věděli, v čem je tak unikátní? V prvé řadě upoutá jeho dlouhá životnost. Izolace je pevná s vysokou elasticitou, jen tak může sloužit pěknou řádku let. Za zmínku stojí dokonalá vodotěsnost. Všechny díly oplývají tvárností, dají se svařovat, proto zabezpečí i těžko dostupná místa, jako jsou prostupy, komíny i napojení okapu. Nezanedbatelnou výhodou je vysoká odolnost. Stabilizátory si poradí s vysokými i nízkými teplotami a UV zářením. Fólie z měkčeného PVC obsahuje rovněž samozhášecí přísady.

Se střechou není problém!

Nikdo nestojí o střechu, do které zatéká. Hydroizolace střech v rukou odborníků se postará o perfektně odvedenou práci. To vše díky vodotěsné fólii z měkčeného plastu. Zapomeňte na skvrny na stropě a nechutnou plíseň. Investujte do užitečné hydroizolace, která padne jako ulitá vodorovným či šikmým střechám a hodí se pro novostavby i starší nemovitosti. Je lehká a nikterak neobtěžuje střešní konstrukci. Osvědčená společnost, Izolace Slavík, si poradí také s hydroizolací základů, podlah, balkonů, teras, bazénů, zahradních jezírek, septiku i koupelny.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top