TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Finance a legislativa / Se Zahotové je likvidace vozidel hračkou

Se Zahotové je likvidace vozidel hračkou

Máte doma staré nepojízdné vozidlo a nevíte, co si s ním počít? Jak ho zlikvidovat, co všechno obstarat, kam ho odvézt? Na tyhle starosti vůbec nemusíte být sami. Obraťte se na odborníky, kteří tyto otázky řeší denně.

Likvidace vozidel je denním chlebem pro odborníky ze Zahotové. Jak napovídá název firmy, auto od vás převezmou a peníze za něj vám vyplatí v hotovosti na ruku. Může být něco snadnějšího?

Zahotové vykoupí prakticky jakékoliv pojízdné vozidlo

Podmínkou jsou čtyři kola, aby bylo možné vůz odvézt. Na ničem jiném v podstatě nezáleží. Zahotové totiž vykupuje i těžce bourané automobily a autovraky, dokonce i ty nepojízdné. Na značky a stáří se taktéž nehraje. Vykupují se osobní automobily, nákladní automobily, užitkové vozy, stavební stroje apod. Je jedno, zda jde o osobní nebo firemní vůz.

Cenu zjistíte za chviličku online

Zní to zajímavě, ale bojíte se, že dostanete málo peněz? Ověřte si online, na kolik bude váš vůz oceněn. Ve formuláři na webu vyplníte veškeré údaje a pak vám bude sdělena orientační cena. Čím podrobněji a pravdivěji vše popíšete, tím přesnější bude stanovená částka, proto se snažte nelhat. Cena se odvíjí od stavu vozidla a jeho kompletnosti, od poptávky po daných dílech na trhu, aktuální výkupní ceny železa i originality daných dílů.

Jakmile nabídku akceptujete, už si jen dohodnete datum a čas, kdy si pro vaše vozidlo přijedou specialisté. Společnost Zahotové realizuje nejen výkup aut v Praze, přijede za vámi kamkoliv po celé ČR. Na místě už v podstatě jen podepíšete smlouvu a vše vyřídíte velmi rychle. Podpisem smlouvy pro vás celá záležitost končí. Dostanete protokol o ekologické likvidaci a odborníci ze Zahotové si vůz na vlastní náklady odvezou. Dál už se nestaráte o to, co se s ním děje. Necháte starosti na ostatních. A stejně funguje i prodej dalších automobilů, nejen těch určených k likvidaci.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top