TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Ložnice / Prostěradlo jako z peříček? Ano, právě takové je bambusové prostěradlo

Prostěradlo jako z peříček? Ano, právě takové je bambusové prostěradlo

Postel je místem, kde se chceme cítit bezpečně, příjemně a celkově komfortně. K tomu, aby se nám usínalo dobře, zajisté přispívá kvalitní matrace, polštář a peřina, ale svůj význam má i ložní prádlo. Už jste někdy leželi v posteli, v níž bylo prostěradlo nepříjemně kluzké, naškrobené a vy jste se kvůli tomu nemohli v posteli pohodlně uložit? Nic z toho vám nebude hrozit, jestliže si do postele pořídíte bambusová froté prostěradla. Okouzlí vás barevnou variací, hebkostí na dotek i co se týče uklizenosti postele.6870-bambusove-frote-prosteradlo-jednoluzko-vinova-90x200-cm

Proč právě bambusová prostěradla?

Bambusová prostěradla se pyšní oblíbeností po celém světě už po několik dlouhých let. Může za to jak příjemnost na dotek, tak pohodlná údržba a hezký vzhled. Kromě toho jsou tato prostěradla hypoalergenní, materiál, z něhož jsou vyrobena, je odolný vůči plísním, bakteriím i škůdcům. Co se týče gramáže, potěší vás příjemných 170 gramů/m2. Co se týče údržby, nemusíte jej žehlit a díky hustotě příze si můžete být jisti, že vám bude sloužit po mnoho let.

Barvy, které milujete

Velmi příjemné je i to, že jsou bambusová prostěradla vyrobena v mnoha barvách a odstínech. Ať už máte rádi moderní design, nebo spíše dáte na domáckost a venkovský styl, zajisté si vyberete. Bambusová jersey prostěradla jsou vám k dispozici od bílé, přes žlutou, zelenou, růžovou a další, až po černou barvu. Snadno tak zkombinujete vaše stávající povlečení s prostěradlem, které vás bude bavit.

Jestliže chce spát pohodlně, nebo si přejete útulný pelíšek pro vaše děti, vsaďte na bambusové prostěradlo. Budete nadšeni, jak hezké a příjemné na dotek je a jak se vám díky němu mnohem lépe leží a spí. Navíc díky příznivé ceně nemusíte ani sahat hluboko do kapsy. Stačí jen objednat si jej na internetové adrese rodinnebaleni.cz, kde najdete i další ložní prádlo a bytový textil.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top