TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zahrada / Kvalitní a dostatečně velká nádrž na vodu vám ušetří spoustu peněz za zavlažování zahrady

Kvalitní a dostatečně velká nádrž na vodu vám ušetří spoustu peněz za zavlažování zahrady

Koho by dnes nezajímalo, jak se dají uspořit peníze při běžném provozu naší domácnosti a péči o dům a zahradu? Zvláště, pokud je způsob, jak ulevit své peněžence snadný a může jej uplatnit kdokoli, kdo je majitelem domku nebo zahrady.

Pokud chcete snížit náklady za spotřebu vody, určitě si pořiďte nádrž na vodu. Dá se umístit kdekoli k okapu a rázem budete získávat dešťovku, která má další možnost využití.

Proč zachytávat dešťovou vodu?

Možná jste to nevěděli, ale dešťová voda je nejlepší kapalinou, kterou můžete použít pro zavlažování. Jde o její pH, teplotu i složení.

Jaké nádrže na vodu existují?

Určitě budete potěšeni, že je možné pořídit si nádrže na kapaliny v různých podobách. Pokud chcete nádrž postavit pod okap na zahradě k domku na nářadí, bude se vám hodit nádrž v podobě klasického sudu v zeleném provedení. Nebude žádným způsobem překážet nebo narušovat ráz zahrady. K této nádrži si můžete pořídit i víko, které zabrání padání listí, trávy, prachu a jiných nečistot do vody.

V případě, že chcete plastovou nádrž na vodu umístit na terasu nebo dvůr, zvolte designově důmyslně propracovaný typ. Kupříkladu velmi hezky vypadá plastová nádrž na vodu Seine v pískovém provedení. Je vybavena praktickým kohoutem, který umožňuje pohodlné napouštění vody, aniž byste museli konev nebo kbelík zvedat. Tato nádrž je v nabídce i v zeleném provedení a nechybí i další typy v rozdílných barvách.

Kde nakupovat, abyste byli spokojeni

Všechny uvedené nádrže na vodu i další o větším objemu, které se dají umístit do země, najdete na webových stránkách e-shopu ABStore.cz. Objednané zboží vám přivezou zdarma až domů, objednávku můžete provést pohodlně telefonem, města, školy a státní instituce mohou hradit prostřednictvím faktury a zajímavé je, že pošlete-li e-shopu svoji objednávku, rád vám vytvoří nabídku na míru.

Pořiďte si i vy praktické a peníze šetřící nádrže na vodu, budete zajisté spokojeni.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top