TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Vánoce / Už víte, jaké vánoční osvětlení letos použijete pro výzdobu domu? Nechte se inspirovat

Už víte, jaké vánoční osvětlení letos použijete pro výzdobu domu? Nechte se inspirovat

Čas plyne velmi rychle a i když to zní neuvěřitelně, již za tři měsíce budeme pomalu zdobit své exteriéry i interiéry a ladit je do svátečního gala. Pokud také patříte k těm, kdo atmosféru Vánoc rádi podpoří dekorací, světly, svíčkami, jmelím a dalšími symboly, přijměte tip na vánoční výzdobu.800x600_1461450633-142055-big

Řetězy, dekorativní LED stromy, kabely a další vánoční osvětlení

Není nic hezčího, než když jdeme kolem rodinného domu a on je krásně vánočně nazdoben. K tomuto účelu slouží právě vánoční osvětlení, které můžete najít v mnoha podobách. Vybírat je možné např. jednobarevné či pestré řetězy i kabely v různých délkách, kombinovat je, a tak zajistit výzdobu, kterou nikdo jiný nemá.

Výrobci a prodejci mají zájem o to, aby vánoční výzdoba bytu nebo domu byla pro jejich majitele zábavou, a aby je těšilo koupit si nová světla, hvězdičky a jiné dekorace. Proto se každoročně snaží nabídnout něco nového. Kupříkladu letos bude trendy vánoční LED osvětlení ratanové koule. Objednejte si např. balení skýtající 20 ks těchto koulí. Umístit je lze do oken, k výzdobě chodby, krbu, ale i dětského pokoje nebo kuchyně.

Velmi oblíbený je i vánoční světelný déšť či závěs s LED diodami. Obojí se dá použít k ozdobení stěny domu, velmi hezky působí, když tímto způsobem zkrášlíte balkonové zábradlí, pergolu nebo zábradlí na terase.

Abyste měli hezký i vstup u hlavních dveří, pořiďte si některou ze stojících světelných dekorací. Elegantně, svátečně a decentně působí např. holografická 3D lucerna, která je vysoká 70 cm a rozsvěcuje ji 60 LED diod. Hodí se jak ven, tak dovnitř. Nechybí úchyt pro možnost zavěšení. Stejně tak ke dveřím můžete použít světelný stromeček, jež je k dostání ve více velikostech.800x600_1461448575-634230-big

Na co nezapomenout před koupí vánočního osvětlení

Než si vyberete to pravé osvětlení, ujistěte se, zda je vhodné pro použití uvnitř, nebo i venku. Také si všímejte, zda je barva bílé teplá, či studená. Mnoho nakupujících zapomíná na možnost nastavení měnění barev osvětlení nebo funkci, která umožňuje, abychom světelný řetěz nechali blikat, nebo jen non-stop svítit.

Vánoční výzdoba inspirace vás navnadí na sváteční čas, kdy bychom měli být všichni spolu v čistém, navoněném a vyzdobeném domově. Vyberte si již nyní nové osvětlení, které bude působit radost dětem a celé vaší rodině navodí hezkou vánoční atmosféru.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top