TOPlist
26. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Trápí vás vlhké zdivo? Pomůže vám jeho podřezání.

Trápí vás vlhké zdivo? Pomůže vám jeho podřezání.

Ať už při koupi nemovitosti, ale i při zestárnutí původní izolace v obvodových stěnách domu, může dojít k tomu, že odhalíme vlhká místa, díky nimž se může uvnitř objevovat plíseň a zvenčí začít praskat či se olupovat fasáda. V takových případech se každý majitel domu snaží odstranit vlhkost zdiva co nejsnadněji, nejrychleji a s ohledem na finance.zamek_barchov-1080x810

Jestliže i vy potřebujete odstranit vlhkost způsobující nemalé škody, estetické vady, ale také zdravotní potíže, pomůže vám podřezání zdiva. Jde o účinnou a praxí vyzkoušenou metodu, která ročně pomůže spoustě spokojeným zákazníkům. Její velkou výhodou je, že se dá aplikovat u všech druhů vlhkého zdiva.

Jak podřezání zdiva diamantovým lanem probíhá?

Do zdí se provrtají otvory, do nichž se vloží řezné lano. S přispěním kladek dojde k vytvarování roviny řezu. Lano s kovovými prstenci s nalepenými průmyslovými diamanty se začne pohybovat a prořeže i nejtvrdší materiál. Izolace je poté vložena do vzniklé drážky stejně, jako u podřezávání řetězovou pilou.

Přednosti, které vás přesvědčí

Tento způsob podřezávání vlhkého zdiva má mnohé výhody. Nejde jen o to, že podřeže jakýkoli typ zdiva – i beton a tvrdou cementovou maltu. Nabízí 100% účinnost všude tam, kde nelze použít podřezávání řetězovou pilou či naražením nerezových plechů. Další předností je, že nevyžaduje průběžnou ložnou spáru a dá se provést i při vertikálním řezu.

O účinnosti vás jistě nejlépe přesvědčí reference těch, kteří podřezávání stěn vyzkoušeli před vámi. Prohlédnout si můžete bohatou fotogalerii, jež vám přiblíží nejen metodu podřezávání diamantovým lanem, ale i chemickou injektáží, narážením nerezových plechů spojených zámky či aktivní elektroosmózou.

Využijte hezkého počasí k tomu, abyste dali vaši nemovitost do pořádku a předešli dalšímu nasáknutí vlhkosti do zdiva v sychravých měsících. Podřezání zdiva je rychlé, jednoduché a především účinné. Konečně se nebudete obávat podzimu a život ve svém domě si budete užívat bez starostí.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top