TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zahrada / Podzemní nádrže na vodu vás překvapí možnostmi, jak je využít

Podzemní nádrže na vodu vás překvapí možnostmi, jak je využít

Možná se také snažíte žít ekonomicky, ekologicky a záleží vám nejen na vaší peněžence a tom, jak ji mít co nejvíc plnou díky úspoře, ale i na přírodě a způsobům, jak ji šetřit. Pomoci ušetřit značnou část finančních prostředků a zároveň prospět životnímu prostředí pomohou např. podzemní nádrže na vodu a jímky. Že nevíte jak? Přesvědčte se sami.901026_m

Neplaťte vodu z městského řádu

Podzemní nádrže na vodu umožňují zachytávat velké množství dešťové vody, kterou uplatníte ve více směrech. Můžete ji využít k zavlažování užitkové i okrasné zahrady, dá se s ní účelně a efektivně obsloužit toaletu a dokonce ji můžete použít k praní prádla.

Dešťovka je měkká, proto je pro zalévání vhodnější, než voda napuštěná z kohoutku, nebo čerstvě napuštěna prostřednictvím vodárny ze studny. Její pH oceníte i při praní. Nezanáší tak potrubí ani pračku, dokonce se v ní prádlo lépe vypere. Nebudete tak často potřebovat čistit pračku a při praní spotřebujete menší množství prášku.

Nádrže se vyrábí ve vícerých velikostech, dostatečně objemnou si tak vyberou jak rodiny, tak např. školka či jiné zařízení, jež užívá více osob.

Usazení nádob do země je naprosto jednoduché a není potřeba zhotovovat jakékoli základy. Nádrž se umísti do písčitého dna, je samonosná, vše jde rychle a snadno. Budete-li chtít, můžete ji umístit také nad zemský povrch.

Proč nakupovat u ABstore.cz

E-shop ABstore.cz, který nabízí kvalitní podzemní nádrže na dešťovou i splaškovou vodu, vám umožní objednávat prostřednictvím telefonu, což vám značně ušetří čas. Jestliže jim sdělíte svou poptávku, rádi vám udělají cenovou nabídku na míru. Státní instituce, školy, školky… mohou platit prostřednictvím faktury, všichni a na vše získají dopravu zdarma.

Ušetřete za vodu, díky plastovým nadržím na vodu. Uvidíte, že budete spokojeni a za ušetření peníze si pořídíte např. nové zahradní nářadí.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top