TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zahrada / Nůžky na živý plot nebo kompresor? Jejich nákup je snazší, než si myslíte

Nůžky na živý plot nebo kompresor? Jejich nákup je snazší, než si myslíte

Dům i zahrada potřebují s příchodem jara údržbu, ke které je zapotřebí kvalitní vybavení. Nástroje pro vaši dílnu či stříhání živých plotů je nyní možné pořídit rychle, pohodlně a výhodně přes zavedený e-shop. Naradi77.cz vám nabídne kvalitní nářadí i vybavení pro každou situaci. Například do dílny se skvěle hodí výkonný kompresor, který díky stlačenému vzduchu pohání řadu užitečných přístrojů – brusky, pistole na dohuštění pneumatik, vrtačky či různé stříkací či pískovací pistole. Kompresory u naradi77.cz zakoupíte i s veškerým příslušenstvím typu filtrů nebo hadic. Do dílny, garáže nebo na zahradu se také skvěle hodí praktické prodlužovací kabely různých druhů. Na bubnu v klasickém provedení, jedno i vícezásuvkové, s USB konektory či vypínači, třífázové prodlužovací kabely pro napětí 400V – to vše najdete v sortimentu naradi77.cz v přehledně zpracovaném rozhraní, které vám pomůže s výběrem správných vlastností.

Výstřižek

Zahrada se probouzí, nenechte si ji přerůst přes hlavu

Živé ploty potřebují pravidelnou údržbu, aby plnily svou estetickou i praktickou funkci. Neudržovaný živý plot je ostudou zahrady, s nářadím z e-shopu naradi77.cz však jeho stříhání zvládnete snadno a rychle. Pokud vám nevadí manuální práce, můžete sáhnout po klasických nůžkách na živý plot, které u naradi77.cz dostanete v řadě provedení a s různými délkami nožů. Pro náročnější údržbu větších živých plotů jsou k dispozici elektrické nůžky na živý plot či křovinořezy. Jemné doladění tvarů vašeho živého plotu můžete provést například aku nůžkami, u kterých vás nebude trápit délka elektrického kabelu.

Vysoký výkon poskytují kabelové nůžky a křovinořezy, které si poradí i s tlustými větvemi a pomohou vašemu živému plotu dosáhnout plné krásy. Se správným nářadím pro vás bude jakákoliv práce v dílně i na zahradě hračkou, vyberte si z pestré nabídky kompresorů, kabelů, nůžek na živé ploty či křovinořezů za výhodné ceny od naradi77.cz a zjistíte, že jejich nákup je možný pohodlně, rychle a s maximální spolehlivostí.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top