TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Úklid firmy je důležitý pro zaměstnance i klienty. Oslovte proto profesionály.

Úklid firmy je důležitý pro zaměstnance i klienty. Oslovte proto profesionály.

Jestliže máte možnost pracovat v kanceláři, jistě jste si všimli, kolik prachu a nečistot zde velmi rychle vzniká. I když se to nezdá, můžou za to otevřená okna a jimi proudící prach z ulic, časté kopírování, tisk, práce s papírem, své udělají i hodiny fungující počítače a mnohé jiné. I když se snažíte udržet prostředí čisté, úklid kanceláří je činnost, kterou musí podstoupit každá společnost.

Jestliže byste chtěli úklid po zaměstnancích, nebyl by tak důsledný, jako od profesionální společnosti a navíc by vaší společnosti po dobu úklidu nevydělávali peníze. Firmy, jejichž hlavní činností je právě firemní úklid, používají speciální stroje, pomůcky i čisticí prostředky, s jejichž přispěním celé prostředí dokonale vyčistí.

Koberce, polstrování, plastové přepážky… na vše platí něco jiné

Výhodou je, že společnosti, jež profesionálně uklízí, přesně vědí, jaký prostředek nebo stroj použít na ten či onen typ koberce, povrch nábytku, čím vyčistit plastové nebo látkou potažené přepážky mezi operátory, jak zacházet s IT vybavením po dobu úklidu a mnohé jiné.

Zvláště koberce, které denně zdolávají nápor mnoha zaměstnanců, pod stoly a židlemi velmi znečištěné, stejně jako u výtahů nebo toalet a kuchyňky. Díky pomůckám, kterými je úklidová firma vybavena, dojde k odstranění skvrn, šmouh i hluboce usazeného prachu a jiných nečistot.

Zajímejte se o zkušenosti

Dobrým vodítkem, jak vybrat zkušenou úklidovou firmu, je sledovat reference. Profesionálem v Olomouckém kraji, je společnost Deltaservis.cz. Sídlí v Olomouci a k jejím významným klientům patří např. Tesco či České dráhy. Nechybí jí certifikace ISO 9001.

To, jak kanceláře a celé prostředí vaší firmy vypadá, má velký vliv na to, jak se cítí zaměstnanci i klienti. V čisté kanceláři se lépe pracuje, je zde zdravěji a i klienti ocení dokonalý vzhled před tím, kdy jsou skla např. šmouhatá, koberce znečištěné a na židlích jsou skvrny. Dbejte o čistotu a objednejte si úklid firmy. Budete nadšeni, jak rychle je možné jej provést bez narušení chodu vaší společnosti.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top