TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Poznejte garážová vrata, která umí spojit kvalitu, funkčnost, bezpečí i povedený design

Poznejte garážová vrata, která umí spojit kvalitu, funkčnost, bezpečí i povedený design

Budujete novou garáž, nebo jste se rozhodli pro rekonstrukci té stávající? Hledáte typ, který vás upokojí jak svou funkčností a spolehlivostí, tak vzhledem? Zajisté budete hledat garážová vrata, která vám budou sloužit po mnoho let a ani s postupem času neponesou známky opotřebení nebo barevných změn. Poradíme vám, kde se poohlédnout a kde vybrat z dostatečně pestré nabídky.vrata

Společnost s mnohaletými zkušenostmi a kvalitním servisem

Jedničkou na našem trhu co se garážových vrat týče, je bezesporu společnost Lomax. Vznikla již v roce 1992 a má tak nepřeberné množství zkušeností a praxí získaných poznatků. Vyrábí za přispění špičkových CNC strojů a technikami, jež zaručují precizní výrobu a vámi poptávané zboží vyrobí na míru. Spolupracuje s evropskými společnostmi, které splňují normy a legislativu EU.

O jejích kvalitách vás přesvědčí i to, že na vratová křídla poskytuje záruku 10 let, nabízí technický návrh zdarma, designové provedení skýtá až 2 500 barev a nechybí velký výběr příslušenství co se bezpečnosti i způsobu ovládání týče.

Díky dostatečně hustému pokrytí – 80 poboček u nás a na Slovensku ji najdete všude, kde potřebujete. Samozřejmostí je rychlý servis a vlastní výroba s použitím materiálů ze zemí EU.

Co vše můžete poptávat?

Lomax vyrábí nejen garážová vrata, ale i průmyslová vrata v mnoha podobách. Objednat můžete současně s vraty i venkovní rolety, žaluzie, dveře, bezpečnostní mříže, sítě proti hmyzu a další. Na jednom místě pořídíte spoustu výrobků, bez nichž se váš domov neobejde.

Spojte se i vy se společností www.Lomax.cz a staňte se jejími dalšími spokojenými zákazníky. Budete potěšení ochotou a rychlostí, s jakou pro vás zhotoví zdarma návrh, rádi vám poradí s technickými i designovými otázkami a k vaší zakázce se postaví individuálně. Lomax je spolehlivý partner, s jehož výrobky i proklientským postojem budete plně spokojeni.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top