TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Potřebujete opravit plochou střechu? Poradíme vám, kam se obrátit pro pomoc.

Potřebujete opravit plochou střechu? Poradíme vám, kam se obrátit pro pomoc.

Jaro je obdobím, kdy odhalujeme vady a škody na majetku, které způsobil sníh, mráz, nebo které vznikly klasickým působením času. Právě nyní se spousta majitelů nemovitostí připravuje na opravy a rekonstrukce střech, fasád, chodníků, plotů a dalších součástí domů a pozemků. Jestliže také patříte k těm, kteří potřebují opravit plochou střechu, řešíte zatékání, poškození spojů nebo rezavějící části menších či větších ploch, jistě vám přijde vhod rada, kterou společnost požádat o pomoc.IMG_0058

Oslovte zkušenou a zavedenou společnost

Rekonstrukce ploché střechy se může týkat jak opravy, kompletní obnovy tak i jejího zateplení. Všechny tyto a další stavební práce, jako hydroizolační práce, rekonstrukce balkónů, údržbu fasád domů, montáže dřevěných teras a jiné, provádí už od roku 1999 společnost AHF Stavby s.r.o.

Rozhodnete-li se oslovit tuto firmu, máte právě teď možnost získat výhodné ceny na realizaci rekonstrukce ploché střechy i kompletní zhotovení plochých střech. Bez zbytečného odkladu pro vás zpracuje cenovou nabídku včetně technické konzultace a navržení řešení na míru. V případě dotazů a nejasností vám technici zdarma a rádi zodpovědí a vysvětlí vše, co vás bude zajímat.

Prohlédnout si můžete i reference, díky nimž se přesvědčíte, jak velké zkušenosti společnost má a jak precizní práci odvádí. Ať už vlastníte rodinný dům či vysokou komerční budovu, sklad nebo výrobní halu, rádi vám s opravou stávající, nebo zhotovením nové střechy pomohou.

Kvalitní a dostupné služby pro obyvatele Prahy i širokého okolí

Společnost působí po celé Praze i v dalekém okolí až do okruhu 150 km. Stavební práce Praha si můžete objednat, případně si více informovat na tel. č. 775 970 560 nebo emailové adrese info@ahf.cz. Na jejích webových stránkách www.ahf.cz najdete i certifikáty a ocenění, které společnost za dobu svého působení získala a díky nimž jí můžete plně důvěřovat.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top