TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Designová svítidla rozzáří interiér

Designová svítidla rozzáří interiér

Kvalita interiéru spočívá v tom, že je vyladěný do posledního detailu. V dokonalém souladu by měl být nábytek, správně zvolená malba na stěnách či tapety i textilní a bytové doplňky. Korunou všeho se ale stává svítidlo. Doby, kdy se výběr interiérových svítidel omezoval na pár univerzálních kousků, které se prostě musely uplatnit všude, jsou naštěstí dávno pryč. Škála svítidel je mnohem větší.

Amy

Dokonalé nadčasové modely

Požadavky na stojací lampy, stolní lampičky i nástěnná a nástropní svítidla jsou velice rozsáhlé. Svítidla musí dostatečně ozařovat požadovaný prostor, ovšem světlo nesmí svojí intenzitou a nevhodným spektrálním složením unavovat lidský zrak. Nejde ale jenom o praktické požadavky na funkčnost. Důraz se klade i na jejich estetické kvality. Světelný zdroj musí dokonale zapadnout do interiéru. Sáhnete-li po katalogu designových svítidel Delightfull od společnosti Lightworks, z bohaté nabídky si určitě vyberete typ lampy, která bude perfektně pasovat do vašich prostor. V nabídce jsou k dispozici kousky odkazující na styl 20., 30. a 40. let 20. století. Budete ale překvapeni, o jak nadčasové modely se jedná.

Atomic

Prostor získává jiskru

Jde o velmi univerzální svítidla, hodící se do různých prostředí a prostor. Mohou osvětlovat jak komorní soukromé pracovny, ložnice, obývací pokoje či kuchyně, tak i velké společenské prostory určené více lidem. Unikátní designová svítidla Deligthfull nejsou pouhými zdroji světla. Kombinace špičkového designu a vysoké kvality zpracování je posouvá na vyšší úroveň. Zařizovaným interiérům díky tomu dokážou propůjčit jiskru. Kromě toho ale nabídka Lightworks zahrnuje i německou značku BEGA, specializovanou na exteriérové osvětlení. Zaměřuje se hlavně na svítidla zapuštěná do země vystavená špíně, klimatickým vlivům i extrémním výkyvům teplot. Velice oblíbeným materiálem, který dodává výrobkům eleganci a luxus, je sklo. Přesně taková, tedy elegantní a luxusní, jsou i svítidla Limburg vyrobená v rodinné sklárně prvotřídní kvality.

Brubeck

 

 

 

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top