TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zahrada / Čím vybavit zahradu, abyste byli spokojeni vy i vaše děti?

Čím vybavit zahradu, abyste byli spokojeni vy i vaše děti?

Rozhodli jste se, že vaši zahradu uzpůsobíte tak, aby se na ní vaše děti lépe pohrály a zabavily? V tom případě ji můžete doplnit o mnohé vybavení, které přinese rozvoj jejich hrubé motorice, nabídne jim dostatek pohybu a bude je bavit po mnoho let.1238_fedet

Mezi takové vybavení patří skluzavky, trampolíny, dětské zahradní domečky v mnoha podobách nebo třeba slideline. Podle čeho ale vybírat, abyste investici ocenili a vrátila se vám v podobě spokojených a správně unavených ratolestí?

Vybírejte mezi kvalitními prodejci

Při výběru skluzavky zvažte, pro jak staré dítko bude sloužit. Nejmenším postačí kratší varianty, které jsou pro ně bezpečné, větší děti uvítají delší skluzavky, které mohou být různě tvarovány, nebo doplněny o možnost doplnění o proud vody vytékající z vrchní části klouzací plochy. Také vezměte v potaz, jaký materiál upřednostníte, k němu se bude vázat nutnost péče a údržby.

Kvalitní provedení a mnoho podob nabízí skluzavky na Ceskehriste.cz. Zvolit můžete modely v délkách od 2 – 4,2 m, jednoduché, nebo s prohnutím či v podobě tobogánu. Jsou vyrobeny z pevného laminátu, který je odolný proti oděru, povětrnostním vlivům a dokonce i mrazu. Nečeká vás tedy žádná náročná údržba, nebo nutnost demontáže před zimním obdobím.

Hřiště pro holky i kluky

Aby byla zábava pestrá, kromě skluzavky pořiďte dětem i houpačku a některý z workoutových prvků. Neznáte workout styl? Jde o mnohé prolézačky ze dřeva, kovu a lan, které si vaše děti zaručeně zamilují. Jde o ne tak tradiční možnosti zábavy, které zdokonalí koordinaci pohybů a zdokonalí rovnováhu těla a soustředění mysli.

Navštivte webové stránky Ceskehriste.cz a přesvědčte se sami o pestrosti zahradního zábavného vybavení pro děti. Ať už se rozhodnete pro kompletní hřiště, vyberete mezi skluzavkami, houpačkami či jiným typem vybavení pro zábavu a sport, bude vašim dětem sloužit mnoho let a užijí si na něm spoustu legrace sami i s kamarády.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top