TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zahrada / Albistone® – bazénový materiál s vysokou odolností a zdravotní nezávadností

Albistone® – bazénový materiál s vysokou odolností a zdravotní nezávadností

foto/Zdroj: Albixon a.s.

foto/Zdroj: Albixon a.s.

Albistone® je speciální bazénový materiál vyvinutý týmem zkušených technologů a prověřený řadou laboratorních zkoušek. Je velmi kvalitní o odolný. Hodí se pro konstrukci bazénu zcela zapuštěného do země, i pro typ, který je částečně nad zemí.

Důležitou vlastností je barevná stálost podpořená UV stabilizací, která zabraňuje vyblednutí materiálu, a ten je tak i po letech dostatečně chráněn před slunečním svitem. Albistone® je více než pětkrát odolnější oproti klasicky používanému polypropylenu. Má vyšší odolnost vůči proražení, takže se nemusíte omezovat v zábavných aktivitách a skákat do bazénu dle libosti. Odolnost proti mechanickému poškození je vysoká, a díky tomu také vydrží až několik desítek let. Albistone® je materiál, který je mrazuvzdorný (je možné ho použít až při -40°C) a má výborné tepelně-izolační vlastnosti a vydrží tak velmi vysoké teploty (až do +70°C).

Odolný a zdravotně nezávadný

Pro bazénový materiál je důležité především to, aby byl zdravotně nezávadný. Albistone® tuto podmínku splňuje a je navíc i šetrný k přírodě – je recyklovatelný a při jeho výrobě nevznikají žádné škodliviny, které by narušovaly čistotu přírody.

Bazény Albistone® jsou vytvořeny z desek tohoto speciálního materiálu. Jsou velmi pevně spojeny (díky horkovzdušnému svaření) a prasknutí je tak výrazně eliminováno.

Zahradní bazény, ať už zapuštěné, nebo jiné, mají díky tomuto revolučnímu materiálu velmi dlouhou životnost, a protože jsou zdraví nezávadné, nemusíte mít strach z požití vody při koupání. Materiál do vody nevypouští žádné škodliviny a je certifikován pro pitnou vodu.

Sklolaminátové bazény jsou osvědčenou klasikou. Uživatele, kteří jsou nakloněni pokroku a inovaci, může nadchnout bazénový materiál Albistone®.

Společnost www.albixon.cz nabízí bazény fóliové i laminátové, bazény nadzemní i bazény z revolučního materiálu Albistone®, které mohou být zcela zapuštěné nebo být částečně nad terénem.

1 komentář

  1. Taky máme doma Albixon a jsme spokojeni. Na podzim jsme ale nevěděli jak ho pořádně zazimovat. Takže kdyby měl někdo podobný problém, tak mrkněte zde, poradím vám http://www.moojo.cz/jak-zazimovat-bazen/

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top