TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Garážová vrata od Univers.cz jsou nejen kvalitní, ale zároveň podtrhnou styl vašeho domu

Garážová vrata od Univers.cz jsou nejen kvalitní, ale zároveň podtrhnou styl vašeho domu

Každý majitel nemovitosti a vozidla si přeje, aby mohl domů přijet pohodlně, bez nutnosti vystupovat před vjezdem do garáže a zároveň aby byla garáž ladící s rázem domu. Podíváte-li se na garážová vrata od společnosti Univers.cz, záhy zjistíte, že kombinace těchto požadavků je velmi dobře splnitelná. Díky jejím 25 letým zkušenostem nabízí zákazníkům garážová vrata, která jsou vzhledově hezká a funkčně splňují všechna přání, která budete mít.garazova_vrata_doorhan

Garážová vrata na míru

Máte jedno, či dvě vozidla? Stačí zvolit si garážová vrata pro jednogaráž či dvougaráž. Vrata budou vyrobena přesně vám na míru a to bez jakéhokoli finančního vydání navíc. Nabídka designů je bohatá pro obě varianty, volit můžete mezi drážkou, hladkým povrchem nebo třeba kazetou.

Ani v barvách se nebudete muset omezovat. Hned 6 barev je standardních a v případě, že si zvolíte jinou barvu, společnost vám vyhoví s příplatkem příjemných 9% a termínem dodání jen o týden delším.

Společnost pro vás vrata nejen vyrobí, ale zároveň vám je namontuje.

Zaparkujte bez zastavování a vystupování z vozu

Velmi vítaným prvkem garážových vrat je dálkové ovládání, díky němuž si vrata otevřete z pohodlí vyhřátého vozu. Modely od Univers.cz můžete mít na požádání opatřeny dálkovým ovládáním a budete-li chtít mít dálkových ovladačů víc, stačí si je dokoupit v e-shopu společnosti v mnoha barevných provedeních.vrata_doorhan-300x219

Typy garážových vrat

Univers.cz přináší hned pět typů garážových vrat:

  • Garážová vrata YETT 01
  • Garážová vrata YETT 02
  • Garážová vrata RSD 01
  • Garážová vrata RSD 02
  • Rolovací vrata

Každý typ je něčím odlišný, proto je předem zaručeno, že si ideální typ vybere i ten nejnáročnější zájemce.

Přesvědčte se o kvalitní práci společnosti s tradicí a podívejte se na její reference. Uvidíte, že řemeslo, kterému se věnují, dokonale ovládají. Jde o největšího prodejce garážových vrat u nás, čímž se mohou právem pyšnit.

Ať už bydlíte v Praze, Kladně, Plzni či Českých Budějovicích, všude vám jsou nablízku. Oslovte je a poptejte vyrobení garážových vrat přesně dle vašeho přání. Nyní navíc poskytují slevu na garážová vrata ve výši 30%. Nemeškejte a obraťte se na Univers.cz co nejdříve.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top