TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Potřebujete podzemní nádrž na vodu či nějakou jinou? Výhodně je pořídíte na ABStore.cz.

Potřebujete podzemní nádrž na vodu či nějakou jinou? Výhodně je pořídíte na ABStore.cz.

Vodu potřebujeme k běžnému žití neustále. A nejen my, lidé, ale i naše zahrada. Jestliže chcete šetřit a zachytávat například dešťovou vodu, která je mimochodem pro zalévání úrody velmi dobrá, je naprosto logické, že se budete poohlížet po nádržích na vodu.

Právě takové v mnoha provedeních – nenápadné, esteticky propracované a dominantní, s výpustním kohoutem nebo bez něj, s víkem, v různých velikostech, provedeních, najdete na ABStore.cz.

Podzemní nádrže na vodu901026_l

Další kategorií jsou podzemní nádrže na vodu. Ty se dají umístit téměř do roviny se zemským povrchem, jejich ukotvení je naprosto jednoduché a nebudete potřebovat žádné složité přípravy. Jejich objem je různý a slouží např. k zachytávání splaškové vody.

Podíváme se např. na model Neptun 18 000 L. Jak už z názvu vyplývá, objem této podzemní nádrže je 18 000l. Je vyrobena z jakostního polyethylenu a vybrat si můžete verzi pro podzemní i nadzemní instalaci. Dají se usadit do písku, štěku, jílu i pod úroveň hladiny podzemní vody. Určitě oceníte, že všechny nádrže jsou plně samonosné.

Používají se jako jímky na dešťovou nebo splaškovou vodu. Jestliže ji budete používat pro zalévání zahrady, splachování na toaletě nebo k praní prádla, dá se uspořit až 50% spotřeby vody v porovnání s původním stavem.

Jestliže se rozhodnete pro některou z podzemních nádrží od ABStore.cz, získáte dopravu zdarma. Státní organizace mohou platit prostřednictvím faktury, objednávku je možné učinit i rychle telefonicky a v případě, že jí zašlete svou poptávku na více zboží, připraví pro vás zajímavou cenovou nabídku.

ABStore.cz nabízí mnohé vybavení pro města, společnosti, klasické majitele domů, ať už rodinných, nebo komerčních, pro dílny, restaurace, šatny, kanceláře… Navštivte její webové stránky a vyberte si např. dílenské svěráky, várnice na přepravu jídla, profi hliníkové žebříky, venkovní odpadkové koše, stojany na kola, pořadače, držáky kol či některé jiné zboží ze skutečně obsáhlé nabídky za skvělé ceny.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top