TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Gonap – certifikovaná společnost, která vám dodá kvalitní čističku odpadních vod

Gonap – certifikovaná společnost, která vám dodá kvalitní čističku odpadních vod

Jste nuceni řešit problematiku týkající se čistění odpadních vod nebo přímo potřebujete čističku, která vás zbaví problémů spojených s odpadními vodami? V tom případě se s důvěrou obraťte na zavedenou společnost Gonap. Je certifikována dle systému kvality ISO 9001:2000 a při svých činnostech spolupracuje s řadou organizací, jež se zabývají inovací i vývojem nových produktů v této oblasti.

Kompletní nabídka spjata s čištěním odpadních vod

Díky svým mnohaletým zkušenostem Gonap ví, že požadavky klientů se liší případ od případu. Právě proto se snaží uspokojit potřeby co největšího počtu z nich a nabízí skutečně mnohé. V její nabídce najdete kupříkladu:

  • Čističky odpadních vod od 5 do 5000 EO
  • Čerpací stanice a zařízení pro odvodňování kalu
  • Jímky a septiky
  • Komplexní těsnící systém INTEGRA
  • Enzymy sloužící k odstranění organických usazenin
  • Provzdušňovací systémy
  • Řídicí systém pro ČOV zahrnující vizualizaci
  • Rekonstrukci, dálkové řízení i provozování ČOV
  • Vypracování PMŘ
  • Uvedení čističky do provozu
  • Záruční a pozáruční servis a mnohé jiné

Navštívíte-li její internetové stránky, můžete si prohlédnout kompletní přehled certifikátů a osvědčení, kterými se právem pyšní.

Domovní čistírny odpadních vod

Potřebujete-li domovní čistírnu odpadních vod, společnost Gonap nabízí několik typů o velikosti pro 2 – 6 osob až 5 – 10 osob.

Podíváme se např. na domovní ČOV podzemního typu 5Pa. Tvoří ji samonosná nádrž tvořená z plastů, která se osadí do výkopu se zhutněným posypem nebo betonovou deskou. Víko bude sahat 10 cm nad povrch. Přepážky dělí nádrž na akumulační, aktivační a kalový prostor.

Aerační pryžové elementy provzdušňují odpadní vodu v aktivaci, nahoře je uzavřený prostor pro dmychadlo a elektroventily. Akumulační prostor pojme až 24 hodin trvající produkci splašků. Plnění odpadních vod z akumulační části do aktivace zajišťuje ponorné čerpadlo. Jde o čistírnu s čerpáním, přívodní potrubí se dá osadit níž, než odtokové. O stavu zařízení provozovatele neustále informuje LCD displej.

Tato domovní čistírna vyniká vysokou účinností – min. 95%, nenáročností na stavební připravenost, minimum zastavěné plochy, umožňuje umístit přívodní potrubí níž než odtok. Oceníte jistě i minimální údržbu, snadnou instalaci, bezpečný a bezproblémový provoz i v zimě. Je tichá a bezzápachová, bezpečně přijímá nárazovité nátoky odpadních vod.

Kompletní přehled předností této ČOV i informace o dalších domovních čistírnách odpadních vod najdete ZDE.

Přijďte se poradit o výběru nejvhodnější čističky odpadních vod

Společnost Gonap vám ráda dokáže, proč se vyplatí investovat do čistíren odpadních vod. Důležitých důvodů a rad je hned 7. Zjistíte, kde a proč je dobré umístění ČOV, jak čistit splaškové odpadní vody, aby bylo čištění nejúčinnější, v čem vyniká biologické čištění odpadních vod, vliv nerovnoměrného nátoku na čištění a další.

Navštivte webové stránky společnosti Gonap.cz a vyberte si právě vám vyhovující ČOV. Budete spokojeni s její kvalitou i péčí a servisem, který vám společnost Gonap zajistí.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top