TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Pořiďte si moderní, designové a úsporné LED osvětlení. Dodáte vašemu interiéru nový náboj.

Pořiďte si moderní, designové a úsporné LED osvětlení. Dodáte vašemu interiéru nový náboj.

LED osvětlení se stalo v posledních letech velmi oblíbeným vybavením našich domovů. Stále více majitelů rodinných domů, bytů i komerčních budov v něm nachází mnohé uplatnění. Skvěle se totiž hodí do kuchyní, obývacích pokojů, pracoven, kanceláří, ale i chodeb nebo koupelen. Je jen na vás, který typ zvolíte a jaký prostor či předmět s jeho pomocí nasvítíte a dodáte mu větší důraz.

Přednosti LED osvětlení, jež skutečně oceníte

Nejjednodušší a nejvýstižnější zároveň je shrnout si výhody, které LED zářivky, LED žárovky, LED panely a jiné nabízí:

  • Vysoká úspora spotřeby energie
  • Několikanásobně delší životnost
  • Snadná instalace a mnohé možnosti využití
  • Pestrá barevná škála
  • Bohatá nabídka typů pro různou intenzitu svícení
  • Použití venku i uvnitř
  • Kvalita prověřená řadou let bezproblémového používání

I když jsou LED svítidla dražší, než klasické typy osvětlení, investice se vám rychle vrátí.

Podíváme-li se kupříkladu na kvalitní LED zářivky, dají se jimi bez problémů nahradit normální zářivkové trubice. Jejich životnost je třikrát delší, ušetří až 50% energie ve srovnání se staršími typy zářivek a dají se použít všude, kde potřebujete.

Zvolit můžete bílý nádech světla, nebo studeně bílý. Např. v pracovně je doporučováno studeně bílé světlo, které podporuje soustředění, naopak teplý tón volte do prostorů, kde chcete navodit klid a pohodu.

Domov, kde je útulno

Světlo a jeho zabarvení hraje v atmosféře domova velmi mnoho. Útulnost a klid navodí teplá bílá barva, kterou se dá použít v obývacích pokojích nebo ložnicích, naopak bílou je lepší použít do koupelen nebo k podsvícení pracovní plochy v kuchyni.

Instalace je možná i do sádrokartonu, do podhledů, skříněk či poliček, dokonce je k dostání i LED žárovka do lednice a digestoře, jež vám nabídne mnohem lepší komfort při běžných každodenních činnostech.

Za povšimnutí jistě stojí i designově povedené LED panely, jež jsou k dostání ve čtvercovém či kruhovém provedení, mají velmi nízký odběr a mají vysokou svítivost.

Navštivte internetové stránky Ledline.cz, kde najdete kompletní nabídku kvalitních typů LED osvětlení a začněte na svícení maximálně šetřit. Budete zajisté spokojeni a mile překvapeni změnou, kterou poznáte nejen na peněžence, ale i na účinnosti a vlivu působení na prostor, v němž osvětlení použijete.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top