TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zahrada / Hledáte společnost, která vám dodá lavičky do parku či areálu firmy? Oslovte Kovo-Art.

Hledáte společnost, která vám dodá lavičky do parku či areálu firmy? Oslovte Kovo-Art.

Žádný park, kolonáda, zámecká i běžná zahrada či pěší zóna se neobejde bez vybavení, které návštěvníkům umožní odpočinout si a posadit se. Ideálním řešením jsou betonové, kovové či litinové lavičky s vysokou životností. Všechny uvedené druhy laviček vyrábí společnost Kovo-Art, která má mnohaletou tradici a v této oblasti se stále zdokonaluje a vyvíjí.

K výrobě používá pouze materiály prvotřídní kvality, které jsou odolné před nepříznivými povětrnostními vlivy. V její nabídce najdete kovové lavičky v mnoha provedeních, které jsou zhotoveny v několika stylech, mohou být kombinovány s dalšími materiály, nechybí jim stabilita, možnost ukotvení, pevné spoje, zaoblení hran a mnohé další.

Vyberte si lavičku, která podtrhne ráz prostředí

Aby bylo vyhověno přáním a požadavkům všech zákazníků, mezi výrobky společnosti Kovo-Art najdete takové, které jsou klasické, elegantní, zajímavé či nápadité. K pěším zónám se hodí klasické betonové lavičky, které jsou díky použitým materiálům odolné vůči vandalům i dešti, slunci a mrazu. Dřevěné latě nahrazují plastové, které mají lepší vlastnosti, než dřevo. Nevyžadují žádnou údržbu, nepromrzají, takže nestudí ani v zimě, nepraskají.

Potřebujete-li typ, který umístíte do okrasného parku či zahrady, zvolte litinovou lavičku se zajímavými prvky. Sama o sobě bude působit honosně a do udržované zahrady skutečně sedne.

Pohodlí a vysoká životnost

Všechny lavičky se vyznačují tím, že se na nich velmi příjemně sedí, jsou příjemné na pohled, díky eliminaci potřeby údržby a vysoké životnosti se vám investice do nich velmi rychle vrátí. Jsou zároveň ošetřeny odolnými barvami.

Společnost Kovo-Art vám vyjde vstříc

Protože si Kovo-Art svých klientů váží, nabízí vypracování cenové nabídky a zajímavé množstevní slevy. Zároveň se na ni můžete obrátit s žádostí o radu, který model se do vámi požadovaných venkovních prostor nejvíce hodí. Dodají vám v případě zájmu také stojany na kola, venkovní stoly, odpadkové koše a jiné potřebné vybavení. Nahlédněte na její stránky Kovo-Art.cz a přesvědčte se sami o jejich kvalitách díky mnoha referencím spokojených zákazníků.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top