TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Nábytek a příslušenství / Pořiďte si kvalitní a propracovaný dílenský nábytek. Vaše dílna či provoz bude mít řád.

Pořiďte si kvalitní a propracovaný dílenský nábytek. Vaše dílna či provoz bude mít řád.

Při práci v dílně i provozu je kromě spolehlivě pracujících zaměstnanců či kutilů důležitý i pořádek. Jistě se vám nejednou stalo, že jste nevěděli, kde jste nechali klíč, který právě potřebujete, hledali místo, kde uložit pilku, vrtačku, hmoždinky nebo jiné pomůcky, bez nichž se jednoduše neobejdete. Předejít všem nepříjemným a zdlouhavým hledáním vám pomůže dílenský nábytek. Pořídíte-li si kupříkladu dostatečně prostorné dílenské ponky, kovové skříně na nářadí atd., budete mít o přehlednost postaráno.

Zvolte českého zkušeného výrobce

Mezi přední výrobce dílenského nábytku u nás patří společnost POLAK CZ s.r.o. Jde o firmu s dlouholetou tradicí, která byla založena v roce 1991 a dílenskému nábytku se věnuje od roku 1994. Za tu dobu měla možnost zjistit, co každá dílna a provoz potřebuje, jaká jsou přání zákazníků, a proto se jim plně přizpůsobuje. Neustále probíhají také inovace a obohacování sortimentu o novinky, které mile překvapují svou funkčností. Mimo ČR svůj dílenský nábytek dodává i do mnoha zahraničních zemí, o což se stará síť obchodních partnerů společnosti POLAK CZ s.r.o.

Čím vším můžete dílnu či provoz vybavit?

Kromě již zmiňovaných dílenských skříní a pracovních ponků vám společnost POLAK CZ s.r.o. zajistí kupříkladu kovové šatní skříně, pojízdné dílenské vozíky, kontejnery a další včetně bohatého příslušenství. Nábytek je kompatibilní, takže se hodí pro vybavení skutečně jakékoli dílny nebo haly.

Kromě promyšlené funkčnosti se vám jistě zalíbí i moderní a příjemný design, díky němuž se budete v prostoru cítit lépe.

 

Vyberte si i vy vozíky, skříně či pracovní stoly v provedení, které splní vaše potřeby a požadavky. Jistě budete příjemně překvapeni kvalitním zpracováním a mnoha vychytávkami, stejně jako velké množství zákazníků před vámi.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top