TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Vyzbrojte se na práci na zahradě, stavbě i v dílně kvalitními ochrannými pomůckami

Vyzbrojte se na práci na zahradě, stavbě i v dílně kvalitními ochrannými pomůckami

Jestliže už jste někdy pracovali s neohoblovanými dřevěnými trámy nebo třeba deskami, určitě víte, jak snadné je bolestivě si poranit ruce. Stejně tak při práci na stavbě, kdy podáváte cihle, kvádry, nebo třeba střešní tašky. Chvíli to vydržíte, ale jde li o celodenní práci, jistě vás budou po pár hodinách vaše ruce nepříjemně, později nesnesitelně bolet.

Anebo můžete stoupnout na rezavý hřebík čouhající z desky a nebudete-li mít kvalitní pracovní obuv s velmi tvrdou podrážkou, může vám projet skrz botu a zapíchnout se vám do nohy. Nejen, že vás bude noha pekelně bolet, ale čeká vás i nepříjemné očkování proti infekci.

Předejděte odřeninám, škrábancům, zadřeným třískám a jiným poraněním nejen rukou, ale i dalších částí těla díky pracovním pomůckám. Kvalitní, spolehlivé a také hezké pracovní oděvy a další pomůcky distribuuje společnost BESTAFE.

Proč právě montérky, pracovní obuv a jiné od BESTAFE?

Tato firma se zaobírá celkovou problematikou kolem pracovních oděvů již přes osm let. E-shop Bestafe.sk je vám k dispozici non-stop každý den v týdnu. Jde o ověřený internetový obchod, který získal prestižní certifikát Heureka Overené zákazníkmi. Recenze mohou psát pouze ověření zákazníci, nehrozí, že se setkáte s falešnou zkušeností smyšlených klientů, tak, jako se to někdy děje u konkurence.

Velkým pozitivem je, že objednáte-li si zde zboží za více než 70€ včetně DPH, získáte dopravu zdarma v rámci celé Slovenské republiky. Kurýrní služba DPD doručí objednávku již do 24 hodin od expedice.

Pro stálé klienty je připraven i zajímavý věrnostní program, který zahrnuje sleva na další nákup ve výši 3%, budete získávat body, které můžete proměnit za výhodné slevy a také můžete očekávat množstevní slevy.

Hodit se vám jistě bude i možnost využít odborné poradenství, zvláště pokud se chystáte některé ochranné pomůcky nebo oděvy či obuv objednávat poprvé.

Co vše najdete v nabídce

Sortiment zahrnuje skutečně kompletní potřeby pro práci a ochranu pracujících osob. Najdete tady kupříkladu montérky, montérkové kalhoty na šráky tenké i zimní, montérkové bundy klasické i zimní, reflexní kalhoty i v nepromokavém provedení, reflexní bundy 3v 1, ochranné brýle, zátkové chrániče sluchu, kožené a jiné rukavice, sandále, polobotky, kotníkovou obuv, zimní obuv, čepice, přilby a další. Nabídka obsahuje přes 5 000 výrobků od těch nejlepších výrobců.

Obraťte se i vy na spolehlivého dodavatele kvalitních pracovních pomůcek za vynikající cenu – spol. BESTAFE a získejte skvělého partnera pro ochranu vašich zaměstnanců, nebo vás samotných. Pokud si nejste jisti se správným výběrem velikosti přilby, obuvi, nebo čehokoli dalšího, neváhejte je kontaktovat na tel. č. 00421 0908 130 130, nebo na e-mailové adrese info@bestafe.sk.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top