TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / S úpravou vody vám rychle a dobře pomůže společnost G-servis spol. s.r.o.

S úpravou vody vám rychle a dobře pomůže společnost G-servis spol. s.r.o.

Čas od času se může komukoli z nás přihodit, že budeme potřebovat odbornou pomoc společnosti, která se zaobírá úpravou vody. Jednou takovou je společnost G-servis spol. s.r.o. z Prahy. Její služby spojené s čištěním vody jsou kompletní a kvalitní a svědčí o tom i to, že je na našem trhu již od roku 1993. Od té doby provedla již více než 1500 zakázek nejen pro zákazníky od nás, ale i ze zahraničí.

Velkou výhodou je, že má dostatečně široký odborný rozsah, který umožňuje, aby se v případě potřeby mohlo prolínat více oborů činnosti společnosti najednou.

Co vše pro vás udělají

Je toho skutečně mnoho, s čím vám pracovníci spol. G-servis.cz dovedou pomoci. Jsou to kupříkladu kompletní technologie k úpravě vody na klíč, nebo jednotlivé stupně, kdy je možné doplnit či upravit již fungující úpravnu vody tak, aby dosahovala nejlepšího využití zdrojů. Často dochází i k citelným poklesům nákladů na upravenou vodu.

Úprava vody je prováděna osvědčenými technologickými postupy se stále se zdokonalujícími a modernějším systémy. Základem je samozřejmě filtrace vody přes filtrační materiály pro odstranění nechtěných látek, jako je změkčování nebo odželezňování a jiné. Na speciálních sorpčních materiálech jsou odstraňovány arzeny, uran, atd. Neustálé zdokonalování a vývoj umožňují i využívání ultrafiltrace a reverzní osmózy.

Konečným stupněm při úpravě vody je v drtivé většině případů hygienické zabezpečení upravované vody. Tzn. eliminace mikrobiálního oživení a zabránění dalšímu kontaminování celého systému. Využíván je většinou roztok chlornanu sodného nebo podobné oxidační činidlo. Dalším je např. UV záření a s ním spojena dezinfekce nebo ozonizace. Úprava vody různými chemikáliemi je označována jako chemická úprava vody.

Využití mobilních úpraven vody

Samostatnou částí jsou mobilní úpravny vody, které mohou zajistit pitnou vodu takřka kdekoli, kde je potřeba. Bývají použity např. při výjimečných stavech nebo haváriích.

Ať už potřebujete pomoci s řešením jakýchkoli potíží s úpravou vody, zaměstnanci společnosti G-servis spol. s.r.o. vám ochotně a odborně pomohou.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top