TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Festival interiérového nábytku nabízí mnohé odborníkům i široké veřejnosti

Festival interiérového nábytku nabízí mnohé odborníkům i široké veřejnosti

Domov má být místem, kde se jeho majitel cítí příjemně, proto by měl být vybaven podle představ člověka nebo lidí, kteří jej obývají. Ne vždy je jednoduché najít správné kousky vybavení tak, aby nejen všechno ladilo a působilo krásně a harmonicky, ale zároveň se nám to líbilo.

Co je to Festival interiérového nábytku?

Jedná se o akci, kde si můžete prohlédnout design interiéru. Jedná se o skvělou akci, kde vás odborníci seznámí nejen s krásnými kousky do vašeho domova, ale také vám ukážou, co se změnilo v oblasti interiérového nábytku, co je nového a jak jde technika dopředu. Budete tak obeznámeni s tím, jak si můžete svůj příbytek nejen zkrášlit, ale zároveň udělat ještě jednodušším a praktičtějším pro obývání. Všude kolem vás bude vystavována krása a luxus.

Kdy a kde bude akce probíhat

Festival interiérového nábytku začal 22. 9. a bude otevřen až do 19. 10., takže pokud jste promarnili začátek, tak nevadí! Ještě máte dost času na to, abyste se šli podívat do Prahy, abyste zhlédli unikátní kousky nejen nábytku, ale i techniky od těch nejlepších výrobců.

Proč byste měli Festival navštívit?

Určitě jde o akci, která je poněkud netradiční, ale zároveň velice zajímavá. Jde o příležitost, kterou by neměli zmeškat ani takoví lidé, kteří mají svou domácnost plně zařízenou podle svých představ. Nemusíte si hned nějaký nábytek či techniku zakoupit, i když zde dostanete možnost koupit věci za zvýhodněnou cenu, ale také jde o to, abyste se podívali jaké luxusní a krásné věci jsou dnes nabízeny.

Co kromě nábytku a techniky může na festivalu vidět?

Kromě toho, že uvidíte design interiérového nábytku, tak se také můžete zúčastnit doprovodného programu, což je třeba návštěva privátního kinosálu, kde si můžete užít nějaký z nabízených filmů anebo posadit své ratolesti, aby si užily pohádku. Samozřejmě, že zde nechybí ani občerstvení, ale také můžete některou ze zajímavých technických unikátů sami vyzkoušet anebo se dát do řeči přímo s některým z designérů, kteří se pohybují v oblasti interiéru.

Navštivte i vy jedinečný Festival interiérového nábytku, abyste si nejen rozšířili obzory, ale třeba také zakoupili nějaký luxusní kousek, který zpestří vaši domácnost.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top