TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Víte, jak si hlídat majetek i v době, kdy nejste doma? Pořiďte si fotopast!

Víte, jak si hlídat majetek i v době, kdy nejste doma? Pořiďte si fotopast!

O fotopastích jste možná už alespoň něco málo slyšeli. Často bývají využívány kupříkladu v místech, kde chtějí lidé odkládat věci, které se jim už doma nehodí a zakládají, nebo zvětšují černé skládky. Taktéž pomáhají myslivcům a ochráncům zvířat zjistit, jestli je v jejich revíru nějaké vzácné zvíře, třeba rys, nebo jaká zvěř se lesem pohybuje. Stejně dobře ale dovede posloužit i v případě, že chcete vědět, že se k vašemu domu, chatě nebo firmě někdo přiblížil v čase, kdy jste byli pryč.

Jak fotopasti fungují?

Nejdříve stanovíme, jakou fotopast potřebujete. Jedná li se o fotopast na monitorování zvířat a přírody, můžete si vybrat tu se zcela neviditelným snímáním, anebo model, který využívání noční snímání v téměř neznatelně viditelném spektru. Při focení se mírně, tlumeně začervenají LED diody přísvitu. Většinou však jsou na zvěř používány fotopasti s neviditelným snímáním.

Mají dokonalé maskování, jsou lehké a dají se snadno upevnit, kde potřebujete.

Požadujete-li fotopast na zloděje, doporučuje se zvolit takovou, která je naprosto neosvětlená a nehlučná. Jen tak splní plnohodnotně svůj úkol. Důležité je, aby i v noci za úplné tmy byl zloděj zachycen bez povšimnutí, ale přitom tak dobře, že bude na fotografii rozpoznatelný.

Fotopasti na ochranu majetku nepotřebují přívod elektrické energie, jsou vám tak k dispozici skutečně kdekoli. U kvalitních modelů je samozřejmostí neviditelný blesk! Proto je lepší nekupovat nejlevnější fotopast, která ač působí jako výhodná koupě, může vás následně velmi zklamat.

Nejlepší je pořizovat toto zboží u prověřených prodejců, jako je např. internetový obchod e-fotopast.cz. Ochotně a rádi vám zde pomohou vybrat a koupit přesně typ, který vám bude nejlépe vyhovovat. Zboží je kvalitní, vyzkoušené, bude splňovat vše, co požadujete a potřebujete. Nakupíte-li tady, stanete se dalšími spokojenými a klidně spícími uživateli fotopasti.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top