TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Střecha na klíč = spokojenost s kvalitou zhotovení i vzhledem vašeho domu

Střecha na klíč = spokojenost s kvalitou zhotovení i vzhledem vašeho domu

Chystáte se rekonstruovat vaši letitou střechu, nebo stavíte nový dům a čeká vás jeho zastřešení? Ať už jsou důvody, pro které hledáte služby společnosti zhotovující střechy jakékoli, vždy vám dobře pomůže společnost Střechy Novák.

Vsaďte na společnost s dlouholetou tradicí

U všeho zboží, které nakupujeme, bychom měli pečlivě zvažovat výrobce. Tak získáme výrobky, které jsou kvalitní a trvanlivé. Pořizujeme-li si navíc něco, co má sloužit mnoho desetiletí, tak, jako je to třeba u střechy, musíme vybírat ještě pečlivěji! I těm nejnáročnějším klientům skvěle splní požadavky na kvalitu, vzhled a celkový přístup k zákazníkovi společnost Střechy Novák.

Jde o českou společnost, která má provozovny v Kolíně a Brandýse nad Labem a od svého vzniku v roce 2000 již splnila přání a požadavky na kvalitní střechu pro velmi mnoho klientů.

Co všechno pro vás udělá

V nabídce najdete nejen konstrukční řešení, ale i kompletní řemeslné práce a dodávku všech stavebních materiálů od ověřených výrobců střešní krytiny, střešní izolace i střešních oken.

Velmi rádi vám vyjdou vstříc, budete-li potřebovat pomoci s realizací:

Mezi produkty, které nabízí, najdete i mnoho druhů střešní krytiny, střešní okna, světlovou, pergoly a malé dřevěné stavby. Protože spolupracuje s kvalitními firmami, veškeré prováděné služby a dodávky na klíč jsou precizně provedené s ohledem na potřeby a přání zákazníků.

Krásná, kvalitní a bez starostí zhotovená střecha na klíč

Střechy na klíč jsou u klientů velmi oblíbené. Jejich pořízení je totiž skutečně jednoduché:

Učiníte poptávku, na základě které vám společnost Střechy Novák zpracuje cenovou kalkulaci. Zpracování projektu bude díky využití SEMA softwaru ve 3D verzi, s odborným poradenstvím. Očekávat můžete i trojrozměrnou prezentaci projektu a dořešení posledních detailů. Po podpisu Smlouvy o dílo dojde k realizaci krovu CNC stroji Hundegger. Budete-li mít zájem, vyrobí pro vaši střechu i ozdobné prvky z mědi, titanzinku a jiných materiálů. Klempířské práce a jejich realizace následuje hned v zápětí. Profesionální pokrývači pokryjí jak rovné, tak šikmé střechy krytinou, kterou si budete přát. Dojde k montáži posledních klempířských doplňků a kvalitní, krásná střecha na klíč vám bude spolu s předávacím protokolem předána.

Jestliže vás zajímají podrobnější informace, kontaktujte spol. Střechy Novák, nebo se podívejte na její webové stránky strechy-novak.cz.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top