TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Střecha je nejdůležitější část vašeho domu. Myslete na její opravu

Střecha je nejdůležitější část vašeho domu. Myslete na její opravu

Bez čeho se žádný dům neobejde? Logicky je to střecha, jelikož právě bez ní se dnes neobejde žádná stavba. Nejenom, že má funkci izolační, ale především nás chrání před deštěm a tedy před vniknutím vody do objektu. V tomto směru je třeba myslet na opravy střech, díky kterým lze minimalizovat případné problémy, které by poškozená střecha mohla přinést. A jedničkou v daném oboru je zaručeně společnost AHF Stavby s.r.o. ta provádí nejenom zmíněné opravy, ale také například rekonstrukce plochých střech, které jsou hojně využívané u mnohých panelových domů, a samozřejmě podobným objektům právě s plochou střechou. I ta totiž potřebuje kvalitní údržbu, péči a servis jako takový.

Nejenom v Praze, ale i v jejím okolí

Ačkoliv je zmíněná společnost ryze pražská, rozhodně to neznamená, že působí pouze na území hlavního města. Splnit vaši zakázku totiž vyrazí i do 150 kilometrů vzdálených lokalit, kde svou práci vždy odvede na jedničku. A to hlavně díky svým znalostem a zkušenostem, které jednotliví zaměstnanci za dobu působení ve firmě nasbírali. A to ať už se jedná o zmíněné ploché střechy, nebo o ty šikmé, využívané především u rodinných domů. Ona tradice firmy totiž sahá až do roku 1999, kdy působila ještě jako sdružení živnostníků.

Kvalita a plnění termínů je na prvním místě

Každá zakázka má samozřejmě několik fází, které začínají zhodnocením stávajícího stavu, cenovou nabídkou a sdělením termínů realizací jednotlivých prací. Poté už je vše v rukou profesionálů z AHF Stavby s.r.o. Ti se navíc neorientují výhradně na nutné opravy a rekonstrukce, ale mezi jejich činnosti spadají i další služby, jako je zateplení ploché střechy a s tím spojená tepelná izolace střech, opravy fasád domů, řada výškových prací, ale i zemní izolace. To vše tak jasně napovídá tomu, že v oblasti nejenom střech, ale i celkově kvalitního bydlení a rekonstrukcí je tato firma skutečnou jedničkou.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top