TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zahrada / Venkovní svítidla odhalí krásu a zajímavé detaily vaší zahrady i v noci

Venkovní svítidla odhalí krásu a zajímavé detaily vaší zahrady i v noci

Nasvícení zahrad má využití jak praktické, tak estetické. Venkovní svítidla lze totiž použít k dobré orientaci venku v noci, k nasvícení chodníčků a cest, ale také k příjemnému nočnímu pohledu na fontánku, skalku nebo rybník.

Rozdělení venkovních svítidel

Bohatou nabídku venkovních svítidel lze rozdělit do několika kategorií:

  • sloupková svítidla
  • nástěnná svítidla
  • závěsná svítidla
  • LED svítidla
  • stropní svítidla

K nasvícení části zahrady, dvoru nebo objektů, můžete využít venkovní LED reflektor Sunelectro. Je kvalitní, úsporný a plně zastoupí standardní halogenový reflektor.

Hledáte-li něco na využití pro osvětlení terasy, pergoly nebo altánku, ve kterém trávíte teplé letní večery, můžete zvolit venkovní závěsné solární LED svítidlo Gacoli – Monroe NO.1. Je kvalitní a vzhledově velmi povedené, hodí se jak do moderně zařízeného exteriéru, tak do prostor, které mají působit jednoduše a čistě. Jeho ovládání je velmi jednoduché, můžete jej zapínat/vypínat pomocí šňůrkového spínače, nebo pohodlně dálkovým ovládáním.

Jestliže je ve vašem hledáčku venkovní svítidlo pro dekoraci a máte rádi originální a neotřelé kousky, určitě se vám zalíbí venkovní svítidlo Rendl – Cloud. Jde o výrobek z termoplastu ve tvaru kamene. Přes den je nenápadné, výborně zapadne do zahrady a nenarušuje její přírodní vzhled. Hodí se pro úspornou žárovku.

Vyberte si z bohaté nabídky venkovního osvětlení

Tyto a mnoho dalších venkovních svítidel od kvalitních výrobců jako MAXlight, Mantra, Gacoli a dalších najdete na webových stránkách www.osvetleni-svitidla.com.

Nepřehlédněte výrobky za zajímavé akční ceny, které tento e-shop nabízí a ušetřete tak nemalou finanční částku. V případě, že vaše objednávka přesáhne částku 3.000,–Kč, získáte poštovné ZDARMA!

Vyberte si některé z kvalitních a hezkých venkovních osvětlení a dodejte kouzlo vaší zahradě.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top