TOPlist
26. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Bezpečný domov si žádá bezpečnou a kvalitní střechu

Bezpečný domov si žádá bezpečnou a kvalitní střechu

Chystáte se nahradit starou střechu novou? Nebo stavíte rodinný dům a potřebujete vyřešit zhotovení střechy a všech prací s ní spojených?

Pro laika jde o práci, která je velmi složitá, a která musí být provedena odborně. Jinak by mohla přijít nejen vniveč, ale ohrozit také majetek a především zdraví a životy osob. Je proto potřeba povolat na pomoc tesaře, pokrývače, klempíře, nebo ideálně nějakou společnost, která vám zhotoví kompletně celou střechu sama.

“Střecha na klíč“

Některé společnosti zabývající se návrhy a zhotovením střech provádí i tzv. “střechy na klíč“. Právě takovou je společnost Střechy Novák, kterou najdete na webových stránkách strechy-novak.cz. Střechu lze postavit plně dle vašich představ, aniž byste museli něco řešit nebo se starat o jednotlivé na sebe navazující práce.

Možná jste o střeše na klíč zatím neslyšeli, možná ano, v každém případě je dobré přiblížit, jak její celá realizace probíhá.

  • Kontaktujete společnost Střechy Novák a sdělíte jí představy a požadavky na vaši střechu.
  • Společnost vypracuje cenovou kalkulaci projektu. Budou použity podklady příp. investora nebo projektová dokumentace ke stavbě.
  • Díky důmyslnému softwaru bude zpracována 3D verze realizace doplněná o odborné poradenství a při společné schůzce odstraníte příp. chyby nebo požadavky na úpravu.
  • Dojde k přípravě trojrozměrné prezentaci projektu, doladění maličkostí dle vašeho přání.
  • Pak už následuje schválení finálního projektu, podpis Smlouvy o dílo a zahájení projektu. Vzor smlouvy si můžete prohlédnout na webových stránkách strechy-novak.cz/strechy-na-klic/.
  • Dojde k realizaci krovu ručně a s pomocí strojové výroby s využitím CNC strojů, provedeny budou i stavební práce nutné k realizaci, jako je vyzdívka komínu…
  • Budou provedeny klempířské práce, montáž okapů, oplechování komínu, mohou být zhotoveny ozdobné prvky z mědi, titanzinku, pozinku i hliníku.
  • Následovat bude pokládka stření krytiny, kterou si vyberete z kvalitní a pestré nabídky.
  • Na řadě budou další pokrývačské práce, montáž doplňků, kompletní dokončení díla.
  • Střechu ve finálním stavu vám společnost předá i s předávacím protokolem díla.

Využijte také služeb společnosti Střechy Novák, informujte se na podrobnější informace ohledně realizace střechy na klíč a staňte se jejími dalšími spokojenými zákazníky.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top