TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Nová střecha musí plnit výborně svou funkci a také ladit s rázem domu

Nová střecha musí plnit výborně svou funkci a také ladit s rázem domu

Rekonstrukce ale i výroba úplně nové střechy stojí spoustu času i finančních prostředků. Vždy je potřeba udělat projektovou dokumentaci, která zamezí nechtěným vadám střechy a taktéž zajistí správný výběr trámů, latí i střešní krytiny.

Práci i starosti si ušetříte, když využijete služby některé ze společností, které se realizací střech zabývají již dlouho a co vám připadá jako komplikované a náročné, pro ně je hračkou. Právě takovou je společnost www.strechy-novak.cz, která vyrábí i střechy na klíč.

Poradí vám s nejvhodnější střechou právě pro váš dům, doporučí ideální sklon střechy i použití střešní krytiny. O střechu se postará od projektu, po realizaci přes dodělávky v podobě klempířských prací a vám předají hotové, skvostné dílo.

Proč si vybrat střechu na klíč?

Spojení slůvek „na klíč“ je využíván ve všech možných odvětvích. I střechu je možné zhotovit plně dle přání klienta, bez toho aniž by musel k práci přidat svou ruku či příliš mnoho času. Máte-li náročné zaměstnání, nejste technický typ, nebo chcete-li se plně věnovat rodině, je střecha na klíč výborné řešení.

Jednoduše, rychle a kvalitně

Poptat střechu dle vašich představ, je naprosto jednoduché. Vyplníte poptávkový formulář na stránkách www.strechy-novak.cz., nebo je kontaktujete telefonicky či e-mailem.

  • Na základě vaší poptávky vytvoří cenovou kalkulaci střechy.
  • Projekt zpracují ve 3D verzi a při konzultaci s vámi odstraní zjištěné chyby nebo doladí detaily projektu.
  • Po odsouhlasení konečného projektu dojde k podpisu Smlouvy o dílo.
  • Dojde k ruční nebo strojové výrobě krovu s pomocí obráběcích strojů Hundegger, budou provedeny další stavební práce, jako např. vyzdívka komínu…
  • Následují důležité klempířské práce s možností ozdobných prvků z mědi, titanzinku, pozinku i hliníku, záleží na vašem přání.
  • Profesionální pokrývači realizují kompletní pokládku vámi vybrané střešní krytiny.
  • Nakonec dojde k montáži posledních doplňků, dodělání drobných prací a vám bude předáno hotové dílo.

Oslovte společnost stechy-novak.cz a staňte se jejich dalšími spokojenými zákazníky, kteří budou mít dům s kvalitní střechou.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top