TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Předokenní rolety ochrání váš interiér spolehlivě od slunce a přinesou spoustu dalších výhod

Předokenní rolety ochrání váš interiér spolehlivě od slunce a přinesou spoustu dalších výhod

I když možná o předokenních roletách mnoho nevíte, určitě jste je zaznamenali na čím dál vyšším počtu budov. Vůbec se není čemu divit, mají totiž mnoho funkcí, které by vás možná ani nenapadly.

Víte, co všechno umí předokenní rolety?

Vynikající regulace intenzity slunečních paprsků – rolety dokážou zablokovat až 90% veškerého tepla. Také chrání před UV zářením, které se významně podepisuje na stárnutí vybavení interiéru.

Zatemnění, které zajistí pohodlný spánek – neuvěřitelně dobře dovedou zatemnit místnost za bílého dne. Chcete-li, aby děti neběhaly po domě už v půl šesté ráno, protože je budí světlo, nebo potřebujete-li se prospat po noční směně, jsou předokenní rolety skvělým řešením

Snížení hluku z ulice – jejich použití dovede snížit hluk v interiéru až o 7dB. To už je značný rozdíl a vám se tak bude v noci lépe spát.

Lepší zabezpečení majetku – jsou poměrně pevné a určitě tak mohou být odrazením pro lapky, nebo zdržením a tak poskytují určitou formu bezpečnějšího domova, ale i obchůdků, kadeřnictví, lékáren…

Bohatý výběr barevných provedení – za dobu, co jsou tyto důmyslné stínící předokenní rolety na českém trhu, se přizpůsobily i těm nejnáročnějším klientům. Pořídíte je v různých barvách, takže mohou dodat design exteriéru, ale stejně tak umí být i nenápadné a elegantní.

Oblíbené a moderní venkovní žaluzie

Stejně tak můžete ven umístit i venkovní žaluzie. Dříve se používaly především ke stínění na kancelářských budovách, školách… ale protože si je lidé brzy oblíbily a poznaly jejich přednosti před vnitřními žaluziemi, nachází si cestu do bytů i domů čím dál víc.

Můžete je využít nejen na okna, ale i verandy, terasy, altánky a pergoly. Jsou vyrobeny z vysoce odolných materiálů a odolávají tak klimatickým podmínkám i nepříznivému UV záření.

S nimi si lépe uzpůsobíte intenzitu slunečního světla uvnitř, než to lze udělat s žaluziemi vnitřními. Umožňují lepší ventilaci a přísun vzduchu, než více používané předokenní rolety.

Oba druhy stínící techniky mohou být doplněny elektropohonem, díky němuž je ovládání velmi komfortní.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top