TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Zábradlí – nejenom bezpečnostní prvek

Zábradlí – nejenom bezpečnostní prvek

Se zábradlím se setkáváme téměř všude. Najdeme ho na různých rizikových místech na ulicích, ale nejčastěji je k vidění na schodištích, popřípadě také na balkonech mnoha domů. A právě zde bývají jeho realizace nejčastější. Tedy abychom byli konkrétní, je zde nejčastěji realizováno nerezové zábradlí, které je dnes považováno za tu nejlepší možnou volbu, která existuje. A to hlavně z hlediska vlastností, které dokáže poskytnout. A tím nutně nejsou myšleny pouze ty bezpečnostní, které by měly být naprostým základem.

Obraťte se na skutečné profesionály

A pokud právě plánujete realizaci balkonů, a to ať už na vaší novostavbě, nebo chcete vyměnit ty stávající, je jistě dobrou volbou společnost Ikar Hahn, která je považována za špičku v oboru. A to nejenom přístupem k zákazníkovi, ale také kvalitou své práce. Nedodává totiž v poslední době časté skládačky, ale každý kus zábradlí je vyráběn přímo na míru. To přináší mnohem lepší vlastnosti. Stejně tak lze samozřejmě zvolit i z obou možností ukotvení, kdy nejčastější je to boční, ale stejně tak není problémem ani ukotvení shora. I to dané nerezové zábradlí bez problémů umožňuje.

Zaměřte se na design

Jestliže je v souvislosti s tímto zábradlím něco, co skutečně zaujme, to je jeho design. A to nejnom z toho hlediska, kdy je možné kombinovat různé tvary, ale také z hlediska toho, že nejsou problémem ani různé výplně, které tak samotnému prvku dodají zcela originální a nový vzhled. A co je tím nejčastější? Rozhodně je to kvalitní sklo, které samozřejmě vydrží mnohem více, než obyčejné tabulové, například pro použití v našich oknech.

Využít však lze i další, často stylovější materiály, a tak není problémem neméně oblíbené dřevo, a tedy dřevěná výplň. Zvolit ale lze i čistě nerezové provedení, které má také něco do sebe, a tak i s ním může vypadat váš balkon či vaše terasa vypadat za všech okolností naprosto dokonale.

Dlouhá životnost v kombinaci s minimální údržbou

A jelikož se jedná o nerezové zábradlí, je jasné, že z tohoto názvu plyne jedna hlavní vlastnost, a to především minimální údržba. Nejenom, že můžete zapomenout na korozi, ale jedinými nutnými kroky bude běžné umytí, ideálně silnějším proudem vody. A tak budete mít za pár vteřin zábradlí opět jako nové. S tím samozřejmě souvisí jeho celková odolnost, a tak i při silném slunečním svitu, velkém teple, větru, dešti, kroupám či vysokých mrazech, vždy bude vypadat dokonale, a nic z toho se nijak nepodepíše na jeho vlastnostech. A tak není divu, že je tento typ stále více a více oblíbenější.

Nedělejte kompromisy a vsaďte na to nejlepší

A z výše uvedeného tedy jasně vyplývá, proč je právě toto zábradlí tou nejlepší volbou i pro váš exteriér nebo interiér. A pokud ho spojíte s dokonalou prací firmy Ikar Hahn, rozhodně nebudete mít důvod kdykoliv litovat.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top