TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Zajímavosti / LED trubice jsou zárukou ekologičnosti i nízké spotřeby energie

LED trubice jsou zárukou ekologičnosti i nízké spotřeby energie

Proč nevyužít úspornější způsob osvětlení větších prostor, když tady taková možnost je? Ať už velké společnosti, tak malí spotřebitelé, nahrazují stále častěji klasické zářivky LED trubicemi.

Bohaté využití LED trubic

Lze je využít v nemocnicích, skladech, na chodbách, v kuchyních, ale také v kancelářích, školních třídách, halách, tělocvičnách, čekárnách a jinde.

Přednosti LED zářivek

Jak už bylo řečeno, jsou mnohem úspornější, než doposud používané zářivky. Dovedou snížit náklady za elektrickou energii až o 60%. Startují okamžitě na plný výkon. Mají také dlouhou životnost, za tu dobu, než vyměníte LED zářivku, byste klasickou zářivku vyměnili 4,5x. Příznivé je i to, že četnost zapínání a vypínání nemá vliv na životnost. Dalšími přednostmi LED trubic jsou, že nevyzařují žádné ultrafialové či infračervené záření a mají nízkou povrchovou teplotu.

Vyberte si to, co využijete nejlépe

Před koupí tohoto typu osvětlení je dobré si rozmyslet, budete-li chtít světlo studné bílé, teplé bílé, denní bílé. Samotné LED trubice pak mají čiré nebo mléčné sklo. Jejich čiré svítidlo je vyráběno z polykarbonátu a těleso z hliníku.

Dále můžete vybírat délku LED trubic, jejich max. příkon, počet LED, materiál, životnost… Pokud při pořizování investujete vyšší částku, rychle se vám vrátí díky úspoře za elektřinu i nepotřebnosti vyměňovat zářivku tak často za novou. Přesné a úplné informace najdete u každého druhu zvlášť.

Kvalitní prodejce vám nabídne příznivé ceny

Prodejce, který je na trhu se svítidly úspěšný si může dovolit nabízet klientům ty nejpříznivější ceny. Mezi takové patří kupříkladu eshop www.rd-shop.cz. V jeho nabídce najdete LED trubice o velikosti od 60 cm do 150 cm. Velmi výhodné akční nabídky jsou zde, dá se říct běžné a i to je důvod, proč se spokojení zákazníci tolik vracejí. V sortimentu najdete i LED žárovky, LED pásky, LED bodovky a spoustu dalšího.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top