TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Hledáte dokonalý pozemek pro stavbu vlastního domu?

Hledáte dokonalý pozemek pro stavbu vlastního domu?

Trendy jasně ukazují, že mnoho lidí již nechce žít v centrech přeplněných měst, ale raději vyhledávají místa v nádherné přírodě, plné klidu a dokonale čistého vzduchu. To je doslova ideální prostředí nejenom pro dospělé, ale hlavně pro jejich děti. A totéž plně splňuje pozemek u Brna, který nese název pozemek Skryje. Právě ten je ideální šancí pro všechny, kteří si chtějí splnit sem o dokonalém místě pro stavbu domu.

03_IMG_2611_2_3Adjust-Panorama-Panorama-Panoramaf

Skvělá dopravní dostupnost

Ačkoliv je obec Skryje poměrně malou obcí, nabízí velmi dobrou dopravní obslužnost, a vy tak můžete být do 15 minut na nejdůležitější dopravní tepně republiky, a to na dálnici D1. A jelikož se jedná o stavební pozemek v okolí Brna, můžete po ní pohodlně vyrazit do této jihomoravské metropole. A pokud se nevydáte přímo tam, perfektní občanskou vybavenost najdete třeba v Tišnově, vzdáleném 12 kilometrů.

Pozemky jsou připravené ke stavbě

Rozhodně nelze říci, že by se jednalo pouze o kus louky. Pozemky jsou totiž připravené k výstavbě, a tak jsou nejenom kompletně zasíťované, ale navíc se jedná o pozemek s projektem vily, která se může stát vaším novým domovem. A samozřejmě se můžete spolehnout i na to, že daná vila plně odpovídá moderním konceptům na nízkoenergetické bydlení, a navíc skvěle zapadá do celkové malebné přírody, která se všude okolo nachází.

Více informací o tomto projektu najdete na jeho internetových stránkách, a to: http://www.vilaskryje.cz/

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top