TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Koupelna / Originální koupelnové série

Originální koupelnové série

Nejen v obývacím pokoji či ložnici bychom se měli cítit příjemně a nerušeně. Vždyť i taková koupelna dokáže člověka harmonizovat, obzvláště když si uvědomíme, že se v ní pohybujeme i několikrát denně. Proto je důležité dbát na správný výběr typů a barev dlažby do koupelny a sladit je s elegantními obklady, které v nás vyvolají uklidňující pocit.

url

Kvalitní obklady a dlažbu za příznivé ceny naleznete u společnosti Keramika Soukup. V její nabídce můžete vybírat výrobky od známých zahraničních výrobců nebo se podívat na ekonomicky výhodnější koupelnové série, které jsou připraveny tak, aby barvy a motivy vzájemně ladily. Některé série obsahují jemný dekor květinového vzoru a obklady je možné poskládat tak, aby přechod barev byl pozvolný.

Široký výběr obkladů a dlažeb čítá zajímavé designy, barvy a jejich odstíny, povrchy a dekorace, každý zákazník si tedy bezesporu vybere jemu blízké výrobky. Oblíbené jsou jak jednobarevné obklady a dlažby, tak ty s ozdobnými prvky, které dodají koupelně romantický vzhled. Prvotřídní obklady nabízí italští výrobci Marazzi, ABK či La Faenza, Španělé Saloni, Aparici a Apaviza a nesmí chybět ani tuzemští zástupci Lasselsberger – RAKO.

Keramika Soukup poskytuje i odborný poradenský servis a pomůže vám nejen vybrat vhodnou dlažbu a obklady, ale také zpracuje grafický návrh a ve finále položí i zvolené produkty. Zboží je rozváženo po celé České republice a můžete kontaktovat i obchodního zástupce. Služby jsou kompletní, profesionální a spolehlivé. Pro bližší informace navštivte oficiální internetové stránky http://www.keramikasoukup.cz/.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top