TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Interiér / Jak ušetřit při rekonstrukci koupelny?

Jak ušetřit při rekonstrukci koupelny?

Zařizování či kompletní rekonstrukce koupelny je poměrně nákladnou záležitostí. Zvláště tehdy, plánujete-li měnit nejen veškerý nábytek v místnosti, ale také obklady a dlažby. Dá se však poměrně výrazně ušetřit, stačí jen vědět, jak na to.

Výprodej obkladů a dlažeb

Dlažby a obklady jsou v prostoru koupelny naprostou nezbytností. Dobře totiž odolávají zvýšené vlhkosti, jež se v místnosti běžně vyskytuje. Navíc se tyto komponenty snadno udržují v čistotě a přispívají k údržbě patřičné hygieny.

Jednou z možností, jak ušetřit, je výprodej obkladů a dlažeb. Mnozí prodejci nabízejí i v této oblasti zboží dosti výrazné slevy, díky nimž vás kupříkladu pořízení každého metru čtverečního obkladů vyjde i o několik set korun levněji. V rámci celé koupelny se pak úspory šplhají do tisíců korun v závislosti na tom, o jak velkou místnost se jedná.

Výprodej vodovodních baterií

Podobná je i situace v případě, že měníte užitné vybavení koupelny. Kupříkladu výprodej vodovodních baterií běžně zlevňuje tento typ zboží o 50 i více procent. Špičková baterie, která běžně stojí 5.000 Kč, vás tak vyjde třeba na pouhé 2.000 Kč, tedy na cenu, za niž byste si normálně koupili daleko méně atraktivní model.

Výprodej koupelnového nábytku

Při proměně koupelny je samozřejmě zásadní také koupelnový nábytek. Zejména se jedná o police, skříně a komody, ale také třeba o toaletní stolky, osvětlení a další produkty. Výprodej koupelnového nábytku se i v tomto směru vyplatí sledovat, mnohdy jsou totiž k dispozici stylové outletové kousky, za které byste za běžných okolností zaplatili mnohem více peněz.

Peníze za rekonstrukci se dají ušetřit i dalšími způsoby. Pokud jste třeba alespoň trochu zruční, udělejte si co největší množství práce svépomocí, nemusíte pak zbytečně platit drahé řemeslníky.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top