TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Stavba a rekonstrukce / Bazar Lešení – Gekkon s.r.o.

Bazar Lešení – Gekkon s.r.o.

Hledáte koupě lešení, ale nevíte kde? Nechcete utrácet peníze za nové lešení, když ho budete používat jen soukromě? Pokud hledáte možnost koupě lešení, tak navštivte firmu GEKKON, která se zaobírá prodejem lešení.

V nabídce máme jak nové lešení za několik desítek tisíc, náhradní díly nebo lešení z bazaru. Vykupujeme lešení od stavebních společností, které končí své působení na trhu nebo nakupují nové lešení.

Takové lešení je pečlivě zkoumáno, jestli nemá nějaké bezpečnostní závady. Nové lešení vydrží až 20 let, pokud se o něho daný majitel pečlivě stará.

48max600x600

Zateplení a montáže lešení

Uvažujete o zateplení vašeho domu? Chcete vyměnit náplň otvorů u oken, dveří? Nebo nainstalovat moderní technologie, jako jsou solární panely?

Spolupracujeme s projektem zelená úsporám, který snižuje náklady na spotřebu elektrické energie a šetří tak životní prostředí. Na takové domy získáte dotaci od státu

Jestliže budete potřebovat postavit libovolné lešení, tak nás kontaktujte a náš stavbyvedoucí vás navštíví a zasvětí vás do problematiky montáže. Pro vás vypracuje cenovou nabídku, za jakou dokáže vaše lešení složit.

Pokud bude konstrukce lešení složitější, tak vypracujeme projekt a provedeme statické posouzení.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top