TOPlist
27. 07. 2024
Domů / Inspirace a trendy / Doplňky / Nalakujte zašlé předměty pomocí kvalitních práškových barev

Nalakujte zašlé předměty pomocí kvalitních práškových barev

Znáte to. Koupíte si krásné jízdní kolo, párkrát se projedete a lak na kole ihned utrpí pár šrámů. Stěhujete doma nábytek a sem tam odřete radiátor nebo poškodíte některý z bytových doplňků a nevzhledný předmět je na světě. Nevěšte však hlavu a pořiďte si jedny z nejoblíbenějších barev na trhu prodávané společností Albixon.

Práškové barvy jsou velice praktické, jelikož mají suchou práškovou konzistenci a při správném skladování vydrží i několik let. Dají se použít na ošetření povrchů jak v interiéru, tak v exteriéru a nalakovat s nimi můžete různé domácí spotřebiče a výrobky z kovu. Před vlastním použitím je nemusíte ředit ani rozpouštět v tekutinách, jsou tak připraveny k okamžitému použití. Proto jsou u spotřebitelů velice oblíbené a v domácnostech často používané. Dle naneseného povrchu s nimi můžete docílit matného, lesklého, metalického, strukturálního nebo kladívkového vzhledu a dle použití můžete zvolit barvy epoxidové, epoxipolyesterové nebo polyuretanové. Všechny druhy mají širokou škálu barev a odstínů. Aby byla zaručena dostatečná odolnost povrchu, je třeba vytvořit tloušťku vrstvy minimálně 60 – 100 mikrometrů.

Kvalitní práškové barvy pořídíte v internetovém obchodě společnosti Albixon. Kromě barev se firma specializuje na profesionální dekorování povrchů. V nabídce společnosti se vyskytují dekory s imitací dřeva, mramoru, žuly, PVC a podobně. Naleznete zde i vzory méně typické či moderní a zvolit můžete i specifické odstíny barev. Pokud budete chtít poradit, který dekor nebo jaké práškové barvy použít, kontaktujte společnost Albixon přes internetové stránky www.praskovalakovna.cz/kontakty/.

Kvalitní materiály, skvělé ceny a zakázky šité na míru zákazníkům vás sami přesvědčí o jedinečnosti produktů nabízených firmou Albixon. Proto neváhejte a vyzkoušejte je.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top